xcplfurkan Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #1 Merhaba. Az önce Discord hesabım şüpheli eylemler nedeniyle devre dışı bırakılmış ve reset password dediğimde çok aşamalı doğrulama istiyor ama hesabın içinde olmadıgım için yapamıyorum. Ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2025
Merhaba. Az önce Discord hesabım şüpheli eylemler nedeniyle devre dışı bırakılmış ve reset password dediğimde çok aşamalı doğrulama istiyor ama hesabın içinde olmadıgım için yapamıyorum. Ne yapacağım?
Wisdow Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 617 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #2 Discord'a mail gonderebilirsiniz, ama kendileri hesabi direkt acmadigi surece mail uzerinden de acacaklarini sanmam.
Discord'a mail gonderebilirsiniz, ama kendileri hesabi direkt acmadigi surece mail uzerinden de acacaklarini sanmam.
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.599 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #3 Support ile görüş ve neden o sebeplerden dolayı hesabın kilitlenmiş olabilir ki? Ne zaman açıldı hesabın.
Support ile görüş ve neden o sebeplerden dolayı hesabın kilitlenmiş olabilir ki? Ne zaman açıldı hesabın.
xcplfurkan Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #4 Yuuki dedi: Support ile görüş ve neden o sebeplerden dolayı hesabın kilitlenmiş olabilir ki? Ne zaman açıldı hesabın. Genişletmek için tıkla... Genel bir sorun herkeste oldu ve desteğe yazdım.
Yuuki dedi: Support ile görüş ve neden o sebeplerden dolayı hesabın kilitlenmiş olabilir ki? Ne zaman açıldı hesabın. Genişletmek için tıkla... Genel bir sorun herkeste oldu ve desteğe yazdım.
P Parsekl Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 289 Çözümler 4 13 Haziran 2025 #5 xcplfurkan dedi: Genel bir sorun herkeste oldu ve desteğe yazdım. Genişletmek için tıkla... düzelmedi mi kendi kendine?
xcplfurkan dedi: Genel bir sorun herkeste oldu ve desteğe yazdım. Genişletmek için tıkla... düzelmedi mi kendi kendine?
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.599 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #6 xcplfurkan dedi: Genel bir sorun herkeste oldu ve desteğe yazdım. Genişletmek için tıkla... Genel sorun olduğunu sanmıyorum bence senle alakalı. Bana ve arkadaşlarıma sıkıntı çıkartmadı.
xcplfurkan dedi: Genel bir sorun herkeste oldu ve desteğe yazdım. Genişletmek için tıkla... Genel sorun olduğunu sanmıyorum bence senle alakalı. Bana ve arkadaşlarıma sıkıntı çıkartmadı.
P Parsekl Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 289 Çözümler 4 13 Haziran 2025 #7 Yuuki dedi: Genel sorun olduğunu sanmıyorum bence senle alakalı. Bana ve arkadaşlarıma sıkıntı çıkartmadı. Genişletmek için tıkla... genel dostum, bizim ekipte de oldu 3 kişide. akşam kendiliğinden düzeldi.
Yuuki dedi: Genel sorun olduğunu sanmıyorum bence senle alakalı. Bana ve arkadaşlarıma sıkıntı çıkartmadı. Genişletmek için tıkla... genel dostum, bizim ekipte de oldu 3 kişide. akşam kendiliğinden düzeldi.
xcplfurkan Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #8 Parsekl dedi: Düzelmedi mi kendi kendine? Genişletmek için tıkla... Düzeldi fakat hesabımda yedek kodu unuttuğum için giremiyorum.
Parsekl dedi: Düzelmedi mi kendi kendine? Genişletmek için tıkla... Düzeldi fakat hesabımda yedek kodu unuttuğum için giremiyorum.
P Parsekl Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 289 Çözümler 4 16 Haziran 2025 #9 xcplfurkan dedi: Düzeldi fakat hesabımda yedek kodu unuttuğum için giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Authenticator uygulama kullanmıyor musunuz?
xcplfurkan dedi: Düzeldi fakat hesabımda yedek kodu unuttuğum için giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Authenticator uygulama kullanmıyor musunuz?