Discord hesabı devre dışı bırakıldıktan maksimum ne kadar süre sonra geri açılabilir?

Makaleler
1
Sorumuz bu. Discord'a bir ara vermek istiyorum ve ne kadar süre sonra yeniden açabileceğimi kararım değiştiğinde ne kadar süre sonra yeniden hesabımın açılacağını merak ediyorum. Bunun bir süresi var mı yoksa istediğim zaman açabiliyor muyum? Yani demek istediğim mesela 1-2 gün devre dışı bırakıp sonra açmıştım fakat aylarca kalınca yine açabiliyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Devre dışı bırakmaktan kastın dondurmaksa istediğin zaman açarsın.

Eğer hesabı kalıcı olarak silmeyi kast ediyorsanız işlemin tamamlanması ortalama 14-30 gün sürer, bu süre içerisinde eğer hesap henüz kalıcı olarak silinmediyse hesabınıza giriş yaparak hesabı silme işlemini iptal edebilirsiniz.

Eğer Discord hesabını silmek yerine "hesabı devre dışı bırak" özelliğiyle devre dışı bırakırsan hesabın herhangi bir süre kısıtı olmadan devre dışı bırakılacak ve istediğin zaman geri dönebileceksin. Ancak Discord kullanıcı sözleşmesine göre "Discord, 2 yıl ve daha uzun süre aktif olmayan hesapları kalıcı olarak silme hakkını saklı tutmaktadır" ve bu nedenle eğer hesabınızı kalıcı olarak silmek istemeden uzun süre devre dışı bırakacaksanız en azından yılda bir hesabınızı tekrar etkinleştirip yeniden devre dışı bırakmanız yararınıza olabilir.

7-8 ay devre dışı bırakmayı düşünüyordum iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…