SinKind Picopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Discord'da hesabım devre dışı kaldı ve kart kayıtlıydı. Kartta para atacağım para falan çeker mi?
Çözüm Yusuf Şahan 14 Haziran 2024 SinKind dedi: Hala Nitro var olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bittiği zaman. Benim demek istediğim Nitro alımı. Yusuf Şahan dedi: Bittiği zaman. Benim demek istediğim Nitro alımı. Genişletmek için tıkla... Yani şöyle diyeyim. 15'inde bitecek ise bir daha çekmez.
SinKind dedi: Hala Nitro var olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bittiği zaman. Benim demek istediğim Nitro alımı. Yusuf Şahan dedi: Bittiği zaman. Benim demek istediğim Nitro alımı. Genişletmek için tıkla... Yani şöyle diyeyim. 15'inde bitecek ise bir daha çekmez.
KangalSucuk Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 535 Çözümler 8 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 MSI RTX 3060 12 GB VENTUS X2 OC EDITION 16 GB GSKILL RAM(8x2) 1 TB Samsung EVO 980 GIGABYTE A520M K V2 POWER BOOST VK-P1882B 650W Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2024 #2 Hayır. Artı 0 Eksi
Yusuf Şahan Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 526 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 Hesabından para kesilmez, hesap devre dışı bırakıldığı için o an otomatik olarak Discord Nitro iptal edilmiştir zaten. Artı 0 Eksi
Hesabından para kesilmez, hesap devre dışı bırakıldığı için o an otomatik olarak Discord Nitro iptal edilmiştir zaten.
KS KS SinKind Picopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #4 Yusuf Şahan dedi: Hesabından para kesilmez, hesap devre dışı bırakıldığı için o an otomatik olarak Discord Nitro iptal edilmiştir zaten. Genişletmek için tıkla... Hala Nitro var olarak gözüküyor. Artı 0 Eksi
Yusuf Şahan dedi: Hesabından para kesilmez, hesap devre dışı bırakıldığı için o an otomatik olarak Discord Nitro iptal edilmiştir zaten. Genişletmek için tıkla... Hala Nitro var olarak gözüküyor.
Yusuf Şahan Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 526 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #5 SinKind dedi: Hala Nitro var olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bittiği zaman. Benim demek istediğim Nitro alımı. Yusuf Şahan dedi: Bittiği zaman. Benim demek istediğim Nitro alımı. Genişletmek için tıkla... Yani şöyle diyeyim. 15'inde bitecek ise bir daha çekmez. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2024 Artı 1 Eksi Çözüm
SinKind dedi: Hala Nitro var olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bittiği zaman. Benim demek istediğim Nitro alımı. Yusuf Şahan dedi: Bittiği zaman. Benim demek istediğim Nitro alımı. Genişletmek için tıkla... Yani şöyle diyeyim. 15'inde bitecek ise bir daha çekmez.