Discord hesabı durduk yere devre dışı bırakıldı

lykiaareal

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben geceleyin arkadaşlarımla konuşuyordum. Sonra işte her şey normal kapattım Discord'u uyudum gece. Sonra sabah bir baktım Discord'a girmeye çalıştım giriş yap ekranına attı beni. Mailime giremiyorum maalesef, telefon numarası kayıtlı. O şekilde girdim. Şifre hep yanlış diyor her şeyi denememe rağmen. En sonunda şifremi unuttum dedim. Bastım hesabınız devre dışı bırakıldı yazdı. Niye böyle oldu? 2010'den beri aynı hesabı kullanıyordum

Benim de hesabım bu şekilde kapanmıştı. Discordun acilen büyük bir değişim geçirmesi gerek silinen hesaplarının 2 haftada silinmesi vesaire.
Evet, Discordun gerçekten bundan değişiklik yapması gerekiyor. Yani belirtmeden 13'den küçük yazdığımız her şeyin yaş olarak algılanması çok saçma. Ben bunu yaşamamak için önceden hesabımı doğrulamıştım kimlikle ama yinede dikkat ediyorum.

Discord hesaplarının silinme süreside çok kısa ben T.c mi atmama rağmen hesabımı açmadılar.

Tamam. Teşekkür ederim

Hocam T.C. kimliğinizi ve Discord hesabınızın adı ve etiketi bulunan bir kağıt parçası tutup selfie çekip desteğe atmanız gerek küçük harfle olan adınızı ama.
Evet dediklerinizi yaptım, umarım açılır geri hesabım.

Son düzenleme:
5-6 gün bekleyin, olmazsa yine yazın. Bu arada Discord hesabınızın silinip silinmediğini teyit etmek için isminizi alabilir miyim?
ben kontrol ettim ama genede yazayım. onlybrcwn

5-6 gün bekleyin, olmazsa yine yazın. Bu arada Discord hesabınızın silinip silinmediğini teyit etmek için isminizi alabilir miyim?
Bu arada, aklıma bir soru daha takıldı. Hesabımın bir sunucudaki adını değiştirdim. everyone olarak kaydetmiştim. O yüzden olabilir mi acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…