Discord hesabı ele geçirildi


Yani jspolit diyi bir şey var PC'de hile kullanmıştım çoğunluğun kullandığı bir arkadaş söylemişti zaten çünkü indirdiğim oyunlar belli sitelerden kaç senedir kullanıyorum RAT yemedim belki ondan olmuş olabilir.
 
Bilmiyorum herkes başka bir şey diyor bana öyle geldi çünkü sadece Discord'da yaşadım eğer RAT yeseydim her şeyimi çalarlardı kararsız kaldım ne yapmalıyım?
Zaten bilgilerinle çok işleri olmaz EĞERKİ mining virüsü yayıyorlarsa
 
Token bulmak o kadar kolay bir şey değil dostum. Bizzat yaşadığım için biliyorum. Hesaptan çıkartması için hesap bilgilerine ihtiyacı var. Yani hesap bilgileride şahsın eline geçmiş.

Token tam bilmiyorum ama normalde başka tarayıcıdan Discord'a girince 2'li doğrulamam olduğu için bana kod gönderir ve mailimde öyle bir şeyde yok.

B

Zaten bilgilerinle çok işleri olmaz eğer ki mining virüsü yayıyorlarsa.

Bir de bir şey sormak istiyorum ben çok fazla bilgim var sadece mailin şifresini değişssem diğerlerini değiştirmeme gerek kalır mı?
 
Jjsploiti nerden indirdiğine bağlı reis.zamanında bende kullandım.zararlı yazılım dediğim şey herhangi bir güvenilir olmayan yerden indirdiğin Exe veya bat dosyası olabilir.
 
Hocam öncelikle geçmiş olsun büyük bir ihtimalle RAT virüsü yediniz, RAT virüsleride bilgisayarda kolay kolay bulunmaz. Size tavsiyem bilgisayarınıza format attın
 

Token ile doğrudan hesabına girilebilir şifre vesaire hiçbir şey gerekmez. Doğrulamada aynı şekilde etki etmez. İstersen değiş fakat 10 larca RAT yedim hiçbirinde Steam falan hiçbir hesabıma zarar gelmedi sen bilirsin
 
Token bulmak o kadar kolay bir şey değil dostum.Bizzat yaşadığım için biliyorum.Hesaptan çıkartması için hesap bilgilerine ihtiyacı var.Yani hesap bilgileride şahsın eline geçmiş.
İşi yapan tanıdıklarım olduğu için kendime güvenerek yazıyorum. Kesinlikle hayır, herhangi bir linke tıkladığınızda veya bir sunucuya girip onaylama botuna izin verdiğinizde tokeniniz basitçe hatta bir kaç saniye içinde adamların elinde oluyor. Token login eklentisine yapıştırıp giriyorlar, yani aşırı basit bir şey .
 
Hocam öncelikle geçmiş olsun büyük bir ihtimalle RAT virüsü yediniz, RAT virüsleride bilgisayarda kolay kolay bulunmaz. Size tavsiyem bilgisayarınıza format attın.

Tamamdır ben format atmaya karar verdim ilgilenen herkese teşekkür ederim.


Adam yüzünden sunuculardan ban atmışlar vallahi bunu yapanın anasıyla horon tepeceğim.
 
Hesaba girmenin Basit birşey olduğunu biliyorum ihtimalleri konuşuyoruz.
 
Tamamdır ben format atmaya karar verdim ilgilenen herkese teşekkür ederim.



Adam yüzünden sunuculardan ban atmışlar vallahi bunu yapanın anasıyla horon tepeceğim.
Formata gerek yok, siz bilirsiniz
Hesaba girmenin Basit birşey olduğunu biliyorum ihtimalleri konuşuyoruz.
Bunun konuşulacak bir şeyi olduğunu sanmıyorum. Konu sahibi bir sunucuya girmiştir, doğrulama botuna basmıştır, hesaba izin vermiştir. Token de gitmiştir. Bu kadar basit. Virüs taramasında çıkardı rat/grabber olsa.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…