Discord hesabı gereksiz yere kapandı

Breachstne

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, ben Discord'u 2020'den beri kullanıyorum ve bugün uyandığımda bir yazı gördüm: "Hesabınız askıya alındı." Nedeni ise yaş sınırı. Biliyorsunuz ki böyle durumlar sıkça yaşanıyor ve biri bu durumu bana yaşatmış. Nasıl düzeltebilirim? Talep oluşturdum, düzelir mi? Orada 700 kişilik bir sunucum var.

Desteğe yazdığınızda sizin kimlik fotoğrafınızı arkalı önlü bir şekilde falan isteyecekler. Eğer 13 yaşın altındaysan kimliğinde de görecekleri için açmazlar. 13-17 arasıysan NSFW içeriğine erişmeni engellerler. 17 üstüysen kimliğini attığında açmaları lazım.

Selamlar, ben Discord'u 2020'den beri kullanıyorum ve bugün uyandığımda bir yazı gördüm: "hesabınız askıya alındı." nedeni ise yaş sınırı. Biliyorsunuz ki böyle durumlar sıkça yaşanıyor ve biri bu durumu bana yaşatmış. Nasıl düzeltebilirim? Talep oluşturdum, düzelir mi? Orada 700 kişilik bir sunucum var.

13 yaşından küçük olduğunuzu mesajlarda belirtmişsiniz ve birisi sizi report etmiş yani yapacak bir şey yok küçükseniz açamazsınız büyükseniz bayağı uzuyor açılması arkadaşın dediği gibi.

Desteğe yazdığınızda sizin kimlik fotoğrafınızı arkalı önlü bir şekilde falan isteyecekler. Eğer 13 yaşın altındaysan kimliğinde de görecekleri için açmazlar. 13-17 arasıysan NSFW içeriğine erişmeni engellerler. 17 üstüysen kimliğini attığında açmaları lazım.

Kk sorun o değil yaş altı repledi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı