J jeystay Centipat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 Bugün öğleden sonra evden dershane için çıktım ve arkadaşlarım telefondan Discord da p***o sunucusu attığımı söyledi, ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2023
Bugün öğleden sonra evden dershane için çıktım ve arkadaşlarım telefondan Discord da p***o sunucusu attığımı söyledi, ne yapmam lazım?
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 19 Kasım 2023 #2 Şifremi unuttum kısmından şifrenizi sıfırlayın. Telefon üzerinden yapın bu işlemi.
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Kasım 2023 #3 jeystay dedi: Bugün öğleden sonra evden dershane için çıktım ve arkadaşlarım telefondan Discord da p***o sunucusu attığımı söyledi, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Sanırım bedava Nitro diye bir botun mesajına kanmışsınız. Bir çaresi olduğunu düşünmüyorum botu çıkarırsanız da. Ben her şeyi denemiştim bir şey yapmamıştım. Yapacak bir şey bulamazsanız hesabınızı silin.
jeystay dedi: Bugün öğleden sonra evden dershane için çıktım ve arkadaşlarım telefondan Discord da p***o sunucusu attığımı söyledi, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Sanırım bedava Nitro diye bir botun mesajına kanmışsınız. Bir çaresi olduğunu düşünmüyorum botu çıkarırsanız da. Ben her şeyi denemiştim bir şey yapmamıştım. Yapacak bir şey bulamazsanız hesabınızı silin.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Kasım 2023 #4 Hesabın şifresini değiştirmekten başka yapılacak bir şey yok.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 19 Kasım 2023 #5 jeystay dedi: Bugün öğleden sonra evden dershane için çıktım ve arkadaşlarım telefondan Discord da p***o sunucusu attığımı söyledi, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Dışarıdan indirme yaptın mı? Ya da değişik botlara hesabına erişim yetkisi verdin mi?
jeystay dedi: Bugün öğleden sonra evden dershane için çıktım ve arkadaşlarım telefondan Discord da p***o sunucusu attığımı söyledi, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Dışarıdan indirme yaptın mı? Ya da değişik botlara hesabına erişim yetkisi verdin mi?
J jeystay Centipat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #6 Şebnem Ferah dedi: Dışarıdan indirme yaptın mı? Ya da değişik botlara hesabına erişim yetkisi verdin mi? Genişletmek için tıkla... Yok aslında olaydan 2 gün önce Kaspersky'da trojan çıktı. Sonra bu oldu zaten.
Şebnem Ferah dedi: Dışarıdan indirme yaptın mı? Ya da değişik botlara hesabına erişim yetkisi verdin mi? Genişletmek için tıkla... Yok aslında olaydan 2 gün önce Kaspersky'da trojan çıktı. Sonra bu oldu zaten.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 19 Kasım 2023 #7 jeystay dedi: Yok aslında olaydan 2 gün önce Kaspersky'da trojan çıktı. Sonra bu oldu zaten. Genişletmek için tıkla... Hesaba erişimin var mı?
jeystay dedi: Yok aslında olaydan 2 gün önce Kaspersky'da trojan çıktı. Sonra bu oldu zaten. Genişletmek için tıkla... Hesaba erişimin var mı?
J jeystay Centipat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #8 Evet giderken PC'yi açık unutmuştum, sanırım PC'm hacklendi. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2023
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 19 Kasım 2023 #9 jeystay dedi: Evet giderken PC'yi açık unutmuştum, sanırım PC'm hacklendi. Genişletmek için tıkla... Düzgün bir AV ile tarama yap, neden trojan bulaşsın ne yaptın ki? Dışarıdan indirme yaptın mı dedim yok dedin başka ne yaptın?
jeystay dedi: Evet giderken PC'yi açık unutmuştum, sanırım PC'm hacklendi. Genişletmek için tıkla... Düzgün bir AV ile tarama yap, neden trojan bulaşsın ne yaptın ki? Dışarıdan indirme yaptın mı dedim yok dedin başka ne yaptın?
J jeystay Centipat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #10 Burada deniyor mu bilmiyorum ama. Steam'den oyun alacaktım almadan önce bir oyunu ücretsiz deneyim dedim.
Burada deniyor mu bilmiyorum ama. Steam'den oyun alacaktım almadan önce bir oyunu ücretsiz deneyim dedim.