Discord hesabı nasıl kurtarılır?

28371

Centipat
Öncelikle herkese merhabalar.

Uzun zaman önce oluşturduğum ve uzun zamandır kullanmadığım Discord hesabıma girmek istediğimde, kullandığım dönemdeki ile aynı konumda bulunmama rağmen "Yeni oturum açma yeri tespit edildi..." olayına takılıyorum.

Sorunum ise şu; hesabımı açarken temp-mail kullanmıştım ve anlayacağınız gibi Discord hesabındaki e-postama erişim sağlayamıyorum.

Bu hesap için herhangi bir kurtuluş yolu var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Öncelikle herkese merhaba.

Uzun zaman önce oluşturduğum ve uzun zamandır kullanmadığım Discord hesabıma girmek istediğimde, kullandığım dönemdeki ile aynı konumda bulunmama rağmen "Yeni oturum açma yeri tespit edildi..." olayına takılıyorum.

Sorunum ise şu; hesabımı açarken temp-mail kullanmıştım ve anlayacağınız gibi Discord hesabındaki e-postama erişim sağlayamıyorum.

Bu hesap için herhangi bir kurtuluş yolu var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Telefon yok muydu hesapta?

Öncelikle herkese merhaba.

Uzun zaman önce oluşturduğum ve uzun zamandır kullanmadığım Discord hesabıma girmek istediğimde, kullandığım dönemdeki ile aynı konumda bulunmama rağmen "yeni oturum açma yeri tespit edildi..." olayına takılıyorum.

Discord destek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı