Discord hesabı sebepsiz yere devre dışı bırakıldı

461793

Hectopat
Discord toplululuk kurallarını ihlal etmediğim halde ana hesabımı ve yeni açtığım yan hesabı engelledi.
E-posta ile destek sitesine yazdım pek sallamıyorlar gibi açıkçası bot otomatik olarak cevap atıyor.
Benim anlamadığım şu Discord neden beni haksız yere engelliyor ben hiçbir şey yapmadım şikayet atıyorum e-posta ile sonuç yok Discord hiçbir türlü bana hesap açtırmıyor.

Ne yapabilirim çıldırmak üzereyim.

Son düzenleme:
Discord'un sebepsiz ban atacagini sanmiyorum. Farkinda olmadan bile ihlal yapmis olabilirsiniz.
Discord yaptıysa vardır bi bildigi.

Farkında olmadan Discord topluluk ılkeleri'ni ihlal etmiş olabilirsiniz.

Hayır, ben zaten insanlarla çok muhabbet eden biri değilim. Ettiğim kişilerde yakınlarım falan tek bir gruba dahildim bir de arkadaşlarla olan gruba dahildim topluluk sunucusunda muhabbetim bile yok sadece destek için girmiştim. Diğer Discord sunucusuda arkadaşlarla olan Discord.

Son düzenleme:
Hocam konunun cevabının ucu çok açık. Her yere çekilebilir, gözden kaçan bir sebepten, anlık hareketten bile hesabınızın ban yeme olasılığı yüksek. Maalesef.

Discord'a attığım mesaj her şeyi burada açıkladım bu anlattığım şeyler Discord'da en son yaptıklarım, söylediğim gibi topluluk Discord'unda vardım bir de arkadaşlar arkadaşlarımın beni şikayet edeceklerini zannetmiyorum onlarla aramızda küfürlü konuşuyorduk ama kendi aramızda beni şikayet edeceklerini düşünmüyorum ne yaptım bilmiyorum.
Ben Discord'un açıkçası beni ciddiye alıcağını zannetmiyorum. Geri dönüşlerini bekliyorum.
Başına böyle bir durum gelmiş başka arkadaşlar varsa fikirlerini alabilirim sonradan hesapları düzeldi mi falan merak ediyorum.

Son düzenleme:
Peki Topluluk İhlalini hangi sunucudan hangi dm den vs. onu nasıl görebiliyoruz bi görmek isterim açıkçası çünki bende de 2 haftada bir topluluk ihlali uymadınız gibi mailler geliyor discord dan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…