Discord hesabı sebepsiz yere erişim engellendi

HalitBruhh

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlarımla oyun oynuyorken bir anda hesabımdam çıkarttı beni Discord. Tekrar girmeye çalıştığımda ise şifremi sıfırlamamı istedi. Lakin o hesaba bağlı olan Gmail 3-4 sene önce silindi. Bu sebepten dolayı o Gmail'e erişemiyorum. Discord Support'ta çok yazdım. Lakin Gmail'ime erişemeden doğrulama yapmayacaklarını söylediler. Ayrıca spam yapmamama rağmen hesabımda spam uyarısı olduğunu gördüm. Hesabımı nasıl kurtarabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hesabında telefon numarası bağlıysa Gmail değil telefon ile giriş yapmayı dene belki olur.

Gmail silinmişse tekrardan aynı gmaili oluşturmayı deneyin, eğer oluşturulursa şifre sıfırlama mailini alabilirsiniz. Oluşturulmazsa pekte mümkün değil gibi duruyor, hesabın artık geçerli olmayan bir maile kayıtlı olması sizin sorumluluğunuzda.

Hesabında telefon numarası bağlıysa Gmail değil telefon ile giriş yapmayı dene belki olur.
Denedim Ama Olmuyor.

Aynı Gmaili Oluşturmaya Çalıştığımda Böyle Bir Gmail Bulunuyor Diyor. Giriş Yapmaya Çalıştığımda Böyle Bir Gmail Bulunmuyor Diyor.

Denedim Ama Olmuyor.

Aynı Gmaili Oluşturmaya Çalıştığımda Böyle Bir Gmail Bulunuyor Diyor. Giriş Yapmaya Çalıştığımda Böyle Bir Gmail Bulunmuyor Diyor.
gmail e vpn ile girmeyi denermisiniz ve @gmail.com koymadan yazıp girmeyi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…