Discord hesabı şikayet edilirse banlanır mı?

moscardelli

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Discord hesabı kaç şikayet alırsa tamamen banlanır bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Banlanmaz tehdit ediyorsa belki

kaç şikayet olacağını bilmem lakin uluslararası alanda hor görülen denazifikasyon videoları ve görüntüleri paylaşmak, milli unsura tehdit eylem içerikli mesajlarda bulunmak, nsfw ve +18 içerikli videoları yasaklı kanallarda kullanmak gibi şeylerden direkt ban yiyebiliyorsun. bir aralar şu IŞİD'in kafa kesme videoları çok ünlüydü ama artık esamesi bile okunmuyor çünkü anında şikayet ediliyorlar

Duruma bağlı.

Birini dolandırdıysan,
Tehdit ettiysen,
Bir dine küfür ettiysen,
Birden fazla insanı mağdur ettiysen

Bu tip olayları yaşadıysan veya yaptıysan ban yiyebilirsin. 2019'dan beri discorddayım. Bir arkadaşım başka birisini tehdit etti ve karşısındaki onu şikayet ettiğinde ban yedi.

Merhaba. Discord hesabı kaç şikayet alırsa tamamen banlanır bilgisi olan var mı?
Bro ben bir ara hesap satıyordum sitenin birinde çocuk dc istemişti ve beni bayağı darlamıştı bedavaya almaya çalışıyordu kendini acındıdarak ben sadece .... git yazdım ve çocuk beni şikayet edeceğini söyledi ve cidden discord hesabım ban yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…