BerkayAkcay Decapat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 335 Çözümler 3 18 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar yıllar önce oluşturduğum hesabı silmek istiyorum ama hesapta numaram kayıtlı hesabı silersem telefon numarası gider mi?
Arkadaşlar yıllar önce oluşturduğum hesabı silmek istiyorum ama hesapta numaram kayıtlı hesabı silersem telefon numarası gider mi?
Çözüm T T tii 18 Ağustos 2022 BerkayAkcay dedi: Arkadaşlar yıllar önce oluşturduğum hesabı silmek istiyorum ama hesapta numaram kayıtlı hesabı silersem telefon numarası gider mi? Genişletmek için tıkla... Evet, gider.
BerkayAkcay dedi: Arkadaşlar yıllar önce oluşturduğum hesabı silmek istiyorum ama hesapta numaram kayıtlı hesabı silersem telefon numarası gider mi? Genişletmek için tıkla... Evet, gider.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 18 Ağustos 2022 #2 BerkayAkcay dedi: Arkadaşlar yıllar önce oluşturduğum hesabı silmek istiyorum ama hesapta numaram kayıtlı hesabı silersem telefon numarası gider mi? Genişletmek için tıkla... Evet, gider. Artı -1 Eksi Çözüm
BerkayAkcay dedi: Arkadaşlar yıllar önce oluşturduğum hesabı silmek istiyorum ama hesapta numaram kayıtlı hesabı silersem telefon numarası gider mi? Genişletmek için tıkla... Evet, gider.
KS KS BerkayAkcay Decapat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 335 Çözümler 3 18 Ağustos 2022 #3 tii dedi: Evet, gider. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Artı -1 Eksi
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #4 BerkayAkcay dedi: Arkadaşlar yıllar önce oluşturduğum hesabı silmek istiyorum ama hesapta numaram kayıtlı hesabı silersem telefon numarası gider mi? Genişletmek için tıkla... Evet gidecektir. Artı -1 Eksi
BerkayAkcay dedi: Arkadaşlar yıllar önce oluşturduğum hesabı silmek istiyorum ama hesapta numaram kayıtlı hesabı silersem telefon numarası gider mi? Genişletmek için tıkla... Evet gidecektir.
4 404353 Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 879 Makaleler 2 Çözümler 1 18 Ağustos 2022 #5 BerkayAkcay dedi: Arkadaşlar yıllar önce oluşturduğum hesabı silmek istiyorum ama hesapta numaram kayıtlı hesabı silersem telefon numarası gider mi? Genişletmek için tıkla... Telefon numarasının gitmesinden kastınız tam olarak ne? Numaranıza birşey olmaz fakat discorddan gider. Artı 1 Eksi
BerkayAkcay dedi: Arkadaşlar yıllar önce oluşturduğum hesabı silmek istiyorum ama hesapta numaram kayıtlı hesabı silersem telefon numarası gider mi? Genişletmek için tıkla... Telefon numarasının gitmesinden kastınız tam olarak ne? Numaranıza birşey olmaz fakat discorddan gider.
KS KS BerkayAkcay Decapat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 335 Çözümler 3 18 Ağustos 2022 #6 404353 dedi: Telefon numarasının gitmesinden kastınız tam olarak ne? Numaranıza bir şey olmaz fakat Discord'dan gider. Genişletmek için tıkla... Yeni hesap açacağım açarken kullanacağım o yüzden. Artı 0 Eksi
404353 dedi: Telefon numarasının gitmesinden kastınız tam olarak ne? Numaranıza bir şey olmaz fakat Discord'dan gider. Genişletmek için tıkla... Yeni hesap açacağım açarken kullanacağım o yüzden.
4 404353 Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 879 Makaleler 2 Çözümler 1 18 Ağustos 2022 #7 BerkayAkcay dedi: Yeni hesap açacağım açarken kullanacağım o yüzden. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi
BerkayAkcay dedi: Yeni hesap açacağım açarken kullanacağım o yüzden. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz.