esantiyon Yoctopat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ağustos 2024 #11 Maxtoric dedi: Vesikalık fotoğrafına gerek yok. Kimliğinin yüzünün önünde olacak şekilde elinle tutup selfie çekebilirsin. Genişletmek için tıkla... hayır, kimlikte fotoğraf olmadığı için üstüne shopladım. tc kimliğimin görünmesi gerekir mi peki? alpermen dedi: DC sizi dinleme yetkisi yok sizi biri ihbar etmiş. Genişletmek için tıkla... anladım
Maxtoric dedi: Vesikalık fotoğrafına gerek yok. Kimliğinin yüzünün önünde olacak şekilde elinle tutup selfie çekebilirsin. Genişletmek için tıkla... hayır, kimlikte fotoğraf olmadığı için üstüne shopladım. tc kimliğimin görünmesi gerekir mi peki? alpermen dedi: DC sizi dinleme yetkisi yok sizi biri ihbar etmiş. Genişletmek için tıkla... anladım
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.172 Makaleler 3 Çözümler 83 4 Ağustos 2024 #12 esantiyon dedi: hayır, kimlikte fotoğraf olmadığı için üstüne shopladım. tc kimliğimin görünmesi gerekir mi peki? anladım Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Personelin TC kimliğinize göz gezdireceğini sanmıyorum. Tarihe bakar tamam der açar. O fotoğrafı da siler.
esantiyon dedi: hayır, kimlikte fotoğraf olmadığı için üstüne shopladım. tc kimliğimin görünmesi gerekir mi peki? anladım Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Personelin TC kimliğinize göz gezdireceğini sanmıyorum. Tarihe bakar tamam der açar. O fotoğrafı da siler.
O omerbaykalla Femtopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #13 esantiyon dedi: anlamadım, nasıl şakalaşmak gibi gelmedi? Genişletmek için tıkla... abi yaşın 11 değilse açtırabilirsen
esantiyon dedi: anlamadım, nasıl şakalaşmak gibi gelmedi? Genişletmek için tıkla... abi yaşın 11 değilse açtırabilirsen
esantiyon Yoctopat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ağustos 2024 #14 Maxtoric dedi: Bilmiyorum. Personelin TC kimliğinize göz gezdireceğini sanmıyorum. Tarihe bakar tamam der açar. O fotoğrafı da siler. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim umarım öyle olur omerbaykalla dedi: abi yaşın 11 değilse açtırabilirsen Genişletmek için tıkla... yok 11 değilim. 15'im ama kimliğimde fotoğraf olmadığı için vesikalığımı shopladım üzerine, bu bir sorun yaratır mı
Maxtoric dedi: Bilmiyorum. Personelin TC kimliğinize göz gezdireceğini sanmıyorum. Tarihe bakar tamam der açar. O fotoğrafı da siler. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim umarım öyle olur omerbaykalla dedi: abi yaşın 11 değilse açtırabilirsen Genişletmek için tıkla... yok 11 değilim. 15'im ama kimliğimde fotoğraf olmadığı için vesikalığımı shopladım üzerine, bu bir sorun yaratır mı
O omerbaykalla Femtopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #15 esantiyon dedi: teşekkür ederim umarım öyle olur yok 11 değilim. 15'im ama kimliğimde fotoğraf olmadığı için vesikalığımı shopladım üzerine, bu bir sorun yaratır mı Genişletmek için tıkla... fotoğrafa gerek yok diyemem emin değilim aslında çok iyi yapmışsın bence direkt at böyle
esantiyon dedi: teşekkür ederim umarım öyle olur yok 11 değilim. 15'im ama kimliğimde fotoğraf olmadığı için vesikalığımı shopladım üzerine, bu bir sorun yaratır mı Genişletmek için tıkla... fotoğrafa gerek yok diyemem emin değilim aslında çok iyi yapmışsın bence direkt at böyle
esantiyon Yoctopat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ağustos 2024 #16 omerbaykalla dedi: fotoğrafa gerek yok diyemem emin değilim aslında çok iyi yapmışsın bence direkt at böyle Genişletmek için tıkla... fotoğraflı kimlik kartı diye belirtmişler. nüfus cüzdanımda fotoğraf yok diye shopladım
omerbaykalla dedi: fotoğrafa gerek yok diyemem emin değilim aslında çok iyi yapmışsın bence direkt at böyle Genişletmek için tıkla... fotoğraflı kimlik kartı diye belirtmişler. nüfus cüzdanımda fotoğraf yok diye shopladım
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.693 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #17 esantiyon dedi: Fotoğraflı kimlik kartı diye belirtmişler. Nüfus cüzdanımda fotoğraf yok diye shopladım. Genişletmek için tıkla... İyi sohplayabildin mi?
esantiyon dedi: Fotoğraflı kimlik kartı diye belirtmişler. Nüfus cüzdanımda fotoğraf yok diye shopladım. Genişletmek için tıkla... İyi sohplayabildin mi?
esantiyon Yoctopat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ağustos 2024 #18 alpermen dedi: İyi sohplayabildin mi? Genişletmek için tıkla... yani bilemiyorum. özel olarak bakarlar mı ki shop var mı ypk mu diye?
alpermen dedi: İyi sohplayabildin mi? Genişletmek için tıkla... yani bilemiyorum. özel olarak bakarlar mı ki shop var mı ypk mu diye?
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.693 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #19 esantiyon dedi: Yani bilemiyorum. Özel olarak bakarlar mı ki shop var mı ypk mu diye? Genişletmek için tıkla... Direk sak diye koyduysan belli olur ama sorun olabilir mi bilmiyorum.
esantiyon dedi: Yani bilemiyorum. Özel olarak bakarlar mı ki shop var mı ypk mu diye? Genişletmek için tıkla... Direk sak diye koyduysan belli olur ama sorun olabilir mi bilmiyorum.
esantiyon Yoctopat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ağustos 2024 #20 alpermen dedi: Direk sak diye koyduysan belli olur ama sorun olabilir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... umarım sorun olmaz
alpermen dedi: Direk sak diye koyduysan belli olur ama sorun olabilir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... umarım sorun olmaz