SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.102 Makaleler 3 Çözümler 61 4 Ağustos 2024 #21 esantiyon dedi: Umarım sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın seni şikayet etmiş dostum 11 yaşındayım yazdığın için. Kimliği düzgün shopladıysan sıkıntı olmaz.
esantiyon dedi: Umarım sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın seni şikayet etmiş dostum 11 yaşındayım yazdığın için. Kimliği düzgün shopladıysan sıkıntı olmaz.
esantiyon Yoctopat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ağustos 2024 #22 SiyahPassat dedi: Arkadaşın seni şikayet etmiş dostum 11 yaşındayım yazdığın için. Kimliği düzgün shopladıysan sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... shopun ne kadar kaliteli olduğu tartışılır. ama arkadaş şikayet etmedi, onun da hesabı gitti çünkü
SiyahPassat dedi: Arkadaşın seni şikayet etmiş dostum 11 yaşındayım yazdığın için. Kimliği düzgün shopladıysan sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... shopun ne kadar kaliteli olduğu tartışılır. ama arkadaş şikayet etmedi, onun da hesabı gitti çünkü