Discord hesabım ban yedi

Squu

Hectopat
Arkadasima 9 yasindayim yazmistim repledi beni bu yuzden ve hesabim devre disi birakildi. Discord benden kagida yazili DC ismimi yanina kimligimi ve kendi yuzumun resmini istedi. Bunlari 3 kez tekrarladim ama hesabim hala acilmiyor. Yapabilecegim bir şey var mi yardım edin lutfen.

Kaç yaşındasınız gerçekte?

Eğer cidden 9 yaşında değilsen Discord ile iletişime geçmeyi dene. Büyük ihtimalle kimliğini atmanı isteyecekler, doğrulama için.

Discord moderatör ekibi çöp. Bir gün hesabım bir şekilde ban yedi açılması için değil sadece nedenini öğrenmek için 4 ay uğraştım. Boş ver dostum, yeni hesaba geç.

Discord'u kullana bilmen için yaş sınırı 13'tür 3 kez tekrarladığını söylemiştin kaç yaşındasın? 13 yaşından küçük isen banın açılacağını sanmıyorum.

Kaç yaşındasınız gerçekte?
13 yasindayim tam olarak

Discord'u kullana bilmen için yaş sınırı 13'tür 3 kez tekrarladığını söylemiştin kaç yaşındasın? 13 yaşından küçük isen banın açılacağını sanmıyorum.
13 yasindayim. kimlik fotografimi attim. hala dogrulanmadi az once tekrardan denedim yine olmazsa umudumu kesiyorum artik

Discord moderatör ekibi çöp. Bir gün hesabım bir şekilde ban yedi açılması için değil sadece nedenini öğrenmek için 4 ay uğraştım. Boş ver dostum, yeni hesaba geç.
oyle yapacagim buyuk ihtimalle. yazik oldu

13'ü doldurduysanız açmaları lazım da işte DC ne kadar ilgilenir bilemem. 13'e yeni girdiyseniz 12 sayılıyorsunuz.
13 e gireli cok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…