S SpaxusS Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 76 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #21 HamitizmForever dedi: Hesabın çalındı ve ne durumdasın? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın yaptığı işlemleri uyguladım çalan şahıs 2 step doğrulama açmış şifre sıfırla deyip gittiğimde yönlendirilen siteye 2 aşamalı doğrulama kodu istiyor ben belirlemediğim için de değişemiyorum ticket açtım kaldı. HamitizmForever dedi: Hesabın çalındı ve ne durumdasın? Genişletmek için tıkla... Bana da bunu yollamışlar. Dosya Ekleri 1717876542865.png 55,9 KB · Görüntüleme: 16
HamitizmForever dedi: Hesabın çalındı ve ne durumdasın? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın yaptığı işlemleri uyguladım çalan şahıs 2 step doğrulama açmış şifre sıfırla deyip gittiğimde yönlendirilen siteye 2 aşamalı doğrulama kodu istiyor ben belirlemediğim için de değişemiyorum ticket açtım kaldı. HamitizmForever dedi: Hesabın çalındı ve ne durumdasın? Genişletmek için tıkla... Bana da bunu yollamışlar.
alhnn Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 278 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 7400 işlemci 8gb 3200mhz ram samsung 1tb M.2ssd 1050ti gigabyte h110m-s2 anakart Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #22 @SpaxusS Hocam o gelen maile neler olduğunu anlatın ve yanıt verin. Ardından 1 hafta sonra veya daha kısa bir süre sonra. Böyle bir yanıt gelecek sonra da şifreni değiştirip girebilirsinizz.
@SpaxusS Hocam o gelen maile neler olduğunu anlatın ve yanıt verin. Ardından 1 hafta sonra veya daha kısa bir süre sonra. Böyle bir yanıt gelecek sonra da şifreni değiştirip girebilirsinizz.
S SpaxusS Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 76 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #23 alhnn dedi: @SpaxusS Hocam o gelen maile neler olduğunu anlatın ve yanıt verin. Ardından 1 hafta sonra veya daha kısa bir süre sonra. Eki Görüntüle 2217629 Böyle bir yanıt gelecek sonra da şifreni değiştirip girebilirsinizz. Genişletmek için tıkla... Hesabım gitti diye çok içerlenmiştim maile de dönmüyorlardı geç sürüyormuş teşekkür ederim. SpaxusS dedi: Hesabım gitti diye çok içerlenmiştim maile de dönmüyorlardı geç sürüyormuş teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Biraz önce döndüler geri aldım hesabımı kalan arkadaşlara iyi şanslar. Son düzenleme: 11 Haziran 2024
alhnn dedi: @SpaxusS Hocam o gelen maile neler olduğunu anlatın ve yanıt verin. Ardından 1 hafta sonra veya daha kısa bir süre sonra. Eki Görüntüle 2217629 Böyle bir yanıt gelecek sonra da şifreni değiştirip girebilirsinizz. Genişletmek için tıkla... Hesabım gitti diye çok içerlenmiştim maile de dönmüyorlardı geç sürüyormuş teşekkür ederim. SpaxusS dedi: Hesabım gitti diye çok içerlenmiştim maile de dönmüyorlardı geç sürüyormuş teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Biraz önce döndüler geri aldım hesabımı kalan arkadaşlara iyi şanslar.