3 388009 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 89 8 Haziran 2023 #1 Discord'dan arkadaşıma virüslü bir dosya attım ondan hemen sonra dosya şuna çevrildi: Sizce Discord token düşürücü falan mı yedim? (çok sanmıyorum ama arkadaşım hesabın çalınmış falan dedi korkuyorum)
Discord'dan arkadaşıma virüslü bir dosya attım ondan hemen sonra dosya şuna çevrildi: Sizce Discord token düşürücü falan mı yedim? (çok sanmıyorum ama arkadaşım hesabın çalınmış falan dedi korkuyorum)
SerFeit Femtopat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #2 Hesabın çalınmamış virüslu link yolladigin için olmuştur.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #3 Hocam senmi attın kendilinden mi attı? 388009 dedi: Discord'dan arkadaşıma virüslü bir dosya attım ondan hemen sonra dosya şuna çevrildi: Eki Görüntüle 1812427 Sizce Discord token düşürücü falan mı yedim? (Çok sanmıyorum ama arkadaşım hesabın çalınmış falan dedi korkuyorum) Genişletmek için tıkla...
Hocam senmi attın kendilinden mi attı? 388009 dedi: Discord'dan arkadaşıma virüslü bir dosya attım ondan hemen sonra dosya şuna çevrildi: Eki Görüntüle 1812427 Sizce Discord token düşürücü falan mı yedim? (Çok sanmıyorum ama arkadaşım hesabın çalınmış falan dedi korkuyorum) Genişletmek için tıkla...
3 388009 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 89 8 Haziran 2023 #4 Lacaderal dedi: Hocam senmi attın kendilinden mi attı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşıma virüslü mü diye kontrol etmesi için bir RAR dosyası attım sonra kendiliğinden buna dönüştü.
Lacaderal dedi: Hocam senmi attın kendilinden mi attı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşıma virüslü mü diye kontrol etmesi için bir RAR dosyası attım sonra kendiliğinden buna dönüştü.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #5 388009 dedi: Arkadaşıma virüslü mü diye kontrol etmesi için bir RAR dosyası attım sonra kendiliğinden buna dönüştü. Genişletmek için tıkla... Sen attıysan çalınmamıştır kendi kendine atsaydı bir sorun vardır.
388009 dedi: Arkadaşıma virüslü mü diye kontrol etmesi için bir RAR dosyası attım sonra kendiliğinden buna dönüştü. Genişletmek için tıkla... Sen attıysan çalınmamıştır kendi kendine atsaydı bir sorun vardır.