Discord hesabım devre dışı bırakıldı

suleymandy

Centipat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba ve herkese günaydın, J4J (joinforjoin) kasarken hesabım spam sebebiyle devre dışı bırakıldı, geri açılır mı Discord'a mail de attım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süre sonra geri açılıyor, merak etmeyin. Mail atmanıza gerek yoktu zaten geri dönüş de muhtemelen yapılmaz.

Kanka fakat bir süre sonra geri açıldığında hesaptaki tüm şeyler gitmiş oluyordu, arkadaşlarım/sunucularım/sahip olduğum sunucularım falan bunları napıcaz hesabı sıfırlıyorlar resmen geri açtıklarında.
Bir süre sonra geri açılıyor, merak etmeyin. Mail atmanıza gerek yoktu zaten geri dönüş de muhtemelen yapılmaz.

2 Gündür'de geri dönüş yapılmıyor zaten çok boş bir şey.

Kanka fakat bir süre sonra geri açıldığında hesaptaki tüm şeyler gitmiş oluyordu, arkadaşlarım/sunucularım/sahip olduğum sunucularım falan bunları napıcaz hesabı sıfırlıyorlar resmen geri açtıklarında.

2 Gündür'de geri dönüş yapılmıyor zaten çok boş bir şey.
Benim hesabımı tehditten kapattılar, yanlış bir raporlamaydı ancak hesabım kapatıldı ve geri açıldığında her şey yerli yerindeydi.

Arkadaşlar öncelikle merhaba ve herkese günaydın, J4J (joinforjoin) kasarken hesabım spam sebebiyle devre dışı bırakıldı, geri açılır mı Discord'a mail de attım?
yazıcağınız mail : abuse@discord.com
yazıcağınız mesaj : Merhaba hesabım devre dışı bırakıldı, ve nedenini anladım, tos kurallarını baştan okudum ve artık güzel bir discord geliştiricisi olmaya hazırım!

bunu atarsanız sadece j4j nedeniyle kapatıldıysa açılır.

yazıcağınız mail : abuse@discord.com
yazıcağınız mesaj : Merhaba hesabım devre dışı bırakıldı, ve nedenini anladım, tos kurallarını baştan okudum ve artık güzel bir discord geliştiricisi olmaya hazırım!

bunu atarsanız sadece j4j nedeniyle kapatıldıysa açılır.

açtırdım sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı