Discord hesabım haksız yere devre dışı bırakıldı

Bir şey yaptınız mı, küfür, spam vb. ?

Discord'da küfür yasak değil diye biliyorum ben sonuçta WhatsApp gibi bir mesajlaşma uygulaması şirket senin küfür edip etmemene karışamaz.

Öyle sanmaya devam et. Her bir sunucunun ayrıca kendi içerisinde kuralları olabiliyor.

Ben sunucu olarak demiyorum normal DM'den diyorum biraz düzgün okusanız anlardınız.

Discord'da küfür yasak değil diye biliyorum ben sonuçta WhatsApp gibi bir mesajlaşma uygulaması şirket senin küfür edip etmemene karışamaz.
Öyle rastgele herkese küfür edemezsiniz. Şikayetçi olunabilir.
Eki Görüntüle 1044384

Bazı sunuculara girmiş olabilirim ve o sunucular RAID sunucu olmuş olabilir.

Sanmıyorum. Herhangi bir düşmanım yok.
Okuduğum kadarıyla tehdit ve hedef gösterme suçlarından ceza almışsınız veya bunlardan ceza almış sunuculardan birine dahilmişsiniz.

Öyle rastgele herkese küfür edemezsiniz. Şikayetçi olunabilir.

Okuduğum kadarıyla tehdit ve hedef gösterme suçlarından ceza almışsınız veya bunlardan ceza almış sunuculardan birine dahilmişsiniz.

Ya kimsemi anlamaz benim ne demek istediğimi tabii ki karşı taraf ona söversem dava açabilir ama Discord DM'den küfür edersem banlamaz beni.

Tehdit, taciz, şiddete teşvik... Siciliniz bayağı kabarık. Ya da 2. bir seçenek var, bunların yapıldığı bir sunucuda bulunmuş da olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…