fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.713 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #11 lexxy dedi: Bir şey yaptınız mı, küfür, spam vb. ? Genişletmek için tıkla... Discord'da küfür yasak değil diye biliyorum ben sonuçta WhatsApp gibi bir mesajlaşma uygulaması şirket senin küfür edip etmemene karışamaz.
lexxy dedi: Bir şey yaptınız mı, küfür, spam vb. ? Genişletmek için tıkla... Discord'da küfür yasak değil diye biliyorum ben sonuçta WhatsApp gibi bir mesajlaşma uygulaması şirket senin küfür edip etmemene karışamaz.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.975 Makaleler 4 Çözümler 20 28 Mayıs 2021 #12 fortBoys dedi: Discord'da küfür yasak değil diye biliyorum ben sonuçta WhatsApp gibi bir mesajlaşma uygulaması şirket senin küfür edip etmemene karışamaz. Genişletmek için tıkla... Öyle sanmaya devam et. Her bir sunucunun ayrıca kendi içerisinde kuralları olabiliyor.
fortBoys dedi: Discord'da küfür yasak değil diye biliyorum ben sonuçta WhatsApp gibi bir mesajlaşma uygulaması şirket senin küfür edip etmemene karışamaz. Genişletmek için tıkla... Öyle sanmaya devam et. Her bir sunucunun ayrıca kendi içerisinde kuralları olabiliyor.
fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.713 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #13 Itechin.g dedi: Öyle sanmaya devam et. Her bir sunucunun ayrıca kendi içerisinde kuralları olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben sunucu olarak demiyorum normal DM'den diyorum biraz düzgün okusanız anlardınız.
Itechin.g dedi: Öyle sanmaya devam et. Her bir sunucunun ayrıca kendi içerisinde kuralları olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben sunucu olarak demiyorum normal DM'den diyorum biraz düzgün okusanız anlardınız.
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2021 #14 lexxy dedi: Bir şey yaptınız mı, küfür, spam vb. ? Genişletmek için tıkla... Küfür etmedim, spam yapmadım, tehdit etmedim, sunuculara saldırmadım.
lexxy dedi: Bir şey yaptınız mı, küfür, spam vb. ? Genişletmek için tıkla... Küfür etmedim, spam yapmadım, tehdit etmedim, sunuculara saldırmadım.
AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.679 Makaleler 2 Çözümler 12 28 Mayıs 2021 #15 kozmoneustee dedi: Eki Görüntüle 1044384 Bazı sunuculara girmiş olabilirim ve o sunucular RAID sunucu olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... RAID Sunucu nedir?
kozmoneustee dedi: Eki Görüntüle 1044384 Bazı sunuculara girmiş olabilirim ve o sunucular RAID sunucu olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... RAID Sunucu nedir?
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.056 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 28 Mayıs 2021 #16 fortBoys dedi: Discord'da küfür yasak değil diye biliyorum ben sonuçta WhatsApp gibi bir mesajlaşma uygulaması şirket senin küfür edip etmemene karışamaz. Genişletmek için tıkla... Öyle rastgele herkese küfür edemezsiniz. Şikayetçi olunabilir. kozmoneustee dedi: Eki Görüntüle 1044384 Bazı sunuculara girmiş olabilirim ve o sunucular RAID sunucu olmuş olabilir. Sanmıyorum. Herhangi bir düşmanım yok. Genişletmek için tıkla... Okuduğum kadarıyla tehdit ve hedef gösterme suçlarından ceza almışsınız veya bunlardan ceza almış sunuculardan birine dahilmişsiniz.
fortBoys dedi: Discord'da küfür yasak değil diye biliyorum ben sonuçta WhatsApp gibi bir mesajlaşma uygulaması şirket senin küfür edip etmemene karışamaz. Genişletmek için tıkla... Öyle rastgele herkese küfür edemezsiniz. Şikayetçi olunabilir. kozmoneustee dedi: Eki Görüntüle 1044384 Bazı sunuculara girmiş olabilirim ve o sunucular RAID sunucu olmuş olabilir. Sanmıyorum. Herhangi bir düşmanım yok. Genişletmek için tıkla... Okuduğum kadarıyla tehdit ve hedef gösterme suçlarından ceza almışsınız veya bunlardan ceza almış sunuculardan birine dahilmişsiniz.
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2021 #17 AzPişmişKöfte dedi: RAID sunucu nedir? Genişletmek için tıkla... Saldırı sunucusu hocam. Sunuculara girip spam atan sunucular. Hesabımda birçok sunucu var ve bunlardan biri bu sunuculardan olabilir.
AzPişmişKöfte dedi: RAID sunucu nedir? Genişletmek için tıkla... Saldırı sunucusu hocam. Sunuculara girip spam atan sunucular. Hesabımda birçok sunucu var ve bunlardan biri bu sunuculardan olabilir.
fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.713 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #18 TheAny dedi: Öyle rastgele herkese küfür edemezsiniz. Şikayetçi olunabilir. Okuduğum kadarıyla tehdit ve hedef gösterme suçlarından ceza almışsınız veya bunlardan ceza almış sunuculardan birine dahilmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Ya kimsemi anlamaz benim ne demek istediğimi tabii ki karşı taraf ona söversem dava açabilir ama Discord DM'den küfür edersem banlamaz beni.
TheAny dedi: Öyle rastgele herkese küfür edemezsiniz. Şikayetçi olunabilir. Okuduğum kadarıyla tehdit ve hedef gösterme suçlarından ceza almışsınız veya bunlardan ceza almış sunuculardan birine dahilmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Ya kimsemi anlamaz benim ne demek istediğimi tabii ki karşı taraf ona söversem dava açabilir ama Discord DM'den küfür edersem banlamaz beni.
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.205 Makaleler 3 Çözümler 15 28 Mayıs 2021 #19 Tehdit, taciz, şiddete teşvik... Siciliniz bayağı kabarık. Ya da 2. bir seçenek var, bunların yapıldığı bir sunucuda bulunmuş da olabilirsiniz.
Tehdit, taciz, şiddete teşvik... Siciliniz bayağı kabarık. Ya da 2. bir seçenek var, bunların yapıldığı bir sunucuda bulunmuş da olabilirsiniz.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.975 Makaleler 4 Çözümler 20 28 Mayıs 2021 #20 fortBoys dedi: Ben sunucu olarak demiyorum normal DM'den diyorum biraz düzgün okusanız anlardınız. Genişletmek için tıkla... O şekilde ban yemeniz daha kolay olur. Her türlü orası babanızın çiftliği değil.
fortBoys dedi: Ben sunucu olarak demiyorum normal DM'den diyorum biraz düzgün okusanız anlardınız. Genişletmek için tıkla... O şekilde ban yemeniz daha kolay olur. Her türlü orası babanızın çiftliği değil.