efegN Centipat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #11 Arvex dedi: Vallahi bende de öyle dedi deskteklere basvurdum ins açılır. Genişletmek için tıkla... valla reis benimki açılmadı. yeni bir hesap açtım. ben hala neden ban yediğim hakkında bir fikrim yok.
Arvex dedi: Vallahi bende de öyle dedi deskteklere basvurdum ins açılır. Genişletmek için tıkla... valla reis benimki açılmadı. yeni bir hesap açtım. ben hala neden ban yediğim hakkında bir fikrim yok.
iasyxel Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 214 5 Haziran 2022 #12 Osman Tuç dedi: Ben de yedim, sunucudan çıkıp çıkıp giriyordum 10 dakika sonra attı birden. Hesap devre dışı bırakıldı dedi. Genişletmek için tıkla... Genelde Discord'da illegal işler yapan serverlar bu şekilde kapatılır ben birkeresinde adware alıp girmiştim ve 700 kişi 1 anda banlandı bende dahil öyle serverlar genelde Discord tarafından banlanır.
Osman Tuç dedi: Ben de yedim, sunucudan çıkıp çıkıp giriyordum 10 dakika sonra attı birden. Hesap devre dışı bırakıldı dedi. Genişletmek için tıkla... Genelde Discord'da illegal işler yapan serverlar bu şekilde kapatılır ben birkeresinde adware alıp girmiştim ve 700 kişi 1 anda banlandı bende dahil öyle serverlar genelde Discord tarafından banlanır.