iasyxel Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 214 21 Eylül 2022 #11 STR4NGE dedi: Üç hesabın da aynı sebepten mi kapandı? Ayrıca şifreni bilen birisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok önceki hesaplarım kanka yıllar önce. ahmet164632 dedi: Desteğe site üzerinden yazmayın. Discord'un Support gmailine İngilizce bir şekilde mail atın. Daha hızlı dönerler. Genişletmek için tıkla... Kanka dönmediler hala yanıt bekliyorum tık dahi yok.
STR4NGE dedi: Üç hesabın da aynı sebepten mi kapandı? Ayrıca şifreni bilen birisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok önceki hesaplarım kanka yıllar önce. ahmet164632 dedi: Desteğe site üzerinden yazmayın. Discord'un Support gmailine İngilizce bir şekilde mail atın. Daha hızlı dönerler. Genişletmek için tıkla... Kanka dönmediler hala yanıt bekliyorum tık dahi yok.
ahmet164632 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.755 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #12 iasyxel dedi: Yok önceki hesaplarım kanka yıllar önce. Kanka dönmediler hala yanıt bekliyorum tık dahi yok. Genişletmek için tıkla... Ben attığımdan 12 saat sonra yanıt almıştım.
iasyxel dedi: Yok önceki hesaplarım kanka yıllar önce. Kanka dönmediler hala yanıt bekliyorum tık dahi yok. Genişletmek için tıkla... Ben attığımdan 12 saat sonra yanıt almıştım.