Discord hesabım ve tokenim çalındı

CancaZ

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Geçtiğimiz günlerde birdenbire Discord hesabım durduk yere çalındı ve sunucumun da yarısı gitti cookie ve tokenimin çalındığını düşünüyorum çalındıktan hemen sonra şifremi değiştirdim hesabıma çift aşamalı doğrulama koydum token bu şekilde değişir mi yani? Ben şifreyi değiştirdiğimde tokenim değişir mi? Ya da sizce şu an hesabım güvende midir? Ve ayrıca linsanslı ESET de satın aldım komple tarama yapıyorum disklerime. Hesabı silip yeni bir hesap da açmak işime gelmiyor çünkü bu hesabın bayağı geçmişi var mesajlarım falan var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tokenin değişmiştir. Hesabın güvende eğer bilgisayarın da virüs yoksa.

Tokenin değişmiştir. Hesabın güvende eğer bilgisayarın da virüs yoksa.
Windows defender ve eset den kapsamlı ve tam tarama yaptım umarım bir daha başıma böyle bir şey gelmez Trojan bulundu bilgisayarda trojan i sildim... Hala tırsıyorum anlamsız bir şekilde

Windows defender ve eset den kapsamlı ve tam tarama yaptım umarım bir daha başıma böyle bir şey gelmez Trojan bulundu bilgisayarda trojan i sildim... Hala tırsıyorum anlamsız bir şekilde
Hocam içiniz rahat etmiyorsa format atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…