theALUGER Attopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #1 Merhaba, Discord hesabıma Almanya, Frankurt'dan sürekli biri giriyor RAT yediğimi düşünürsek diğer hesaplarımında gideceğini düşünürdüm. Ayrıca RAT yemeden önce de her zamann aynı bölgeden giren birisi vardı. Ne yapmalıyım?
Merhaba, Discord hesabıma Almanya, Frankurt'dan sürekli biri giriyor RAT yediğimi düşünürsek diğer hesaplarımında gideceğini düşünürdüm. Ayrıca RAT yemeden önce de her zamann aynı bölgeden giren birisi vardı. Ne yapmalıyım?
Hunerxp Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #2 RAT şüpheniz varsa Kaspersky yükleyip tarama yapın.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.954 Makaleler 2 Çözümler 9 26 Ocak 2025 #3 VPN'iniz olabilir mi?
theALUGER Attopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #4 Xitana dedi: VPN'iniz olabilir mi? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI kullanıyorum, kendim girdiğim Türkiye ve şehrim yazıyor.
Xitana dedi: VPN'iniz olabilir mi? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI kullanıyorum, kendim girdiğim Türkiye ve şehrim yazıyor.