RUSTfgh Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar Discord hesabıma girdiğimde arkadaşım kanka buna inanmam dedi ve bende baktığımda böyle bir mesaj yazmışım ama ben yazmadım bunu? Sizce hesabım çalınmış mı?
Arkadaşlar Discord hesabıma girdiğimde arkadaşım kanka buna inanmam dedi ve bende baktığımda böyle bir mesaj yazmışım ama ben yazmadım bunu? Sizce hesabım çalınmış mı?
atardamar Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 466 Çözümler 2 Yer Ofis 19 Ağustos 2021 #2 Token gitmiş olabilir. Şifre değişin 2FA ekleyin. Bilmediğiniz linklere tıklamayın.
RUSTfgh Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #3 atardamar dedi: Token gitmiş olabilir. Şifre değişin 2FA ekleyin. Bilmediğiniz linklere tıklamayın. Genişletmek için tıkla... Şifre değiştirdim uzun bir şey koyudum bu arada 2FA ne.
atardamar dedi: Token gitmiş olabilir. Şifre değişin 2FA ekleyin. Bilmediğiniz linklere tıklamayın. Genişletmek için tıkla... Şifre değiştirdim uzun bir şey koyudum bu arada 2FA ne.
sweett Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 1.057 Makaleler 1 Yer Valve Corporation. 19 Ağustos 2021 #4 RUSTfgh dedi: Şifre değiştirdim uzun bir şey koyudum bu arada 2FA ne. Genişletmek için tıkla... İki Faktörlü Doğrulama
RUSTfgh dedi: Şifre değiştirdim uzun bir şey koyudum bu arada 2FA ne. Genişletmek için tıkla... İki Faktörlü Doğrulama
RUSTfgh Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #5 sweett dedi: İki faktörlü doğrulama. Genişletmek için tıkla... Ekliyorum hemen hocam. Ekledim hocam şifreyide değiştirdim hesabımın şimdi sorun ortadan kalkar mı? Son düzenleme: 19 Ağustos 2021
sweett dedi: İki faktörlü doğrulama. Genişletmek için tıkla... Ekliyorum hemen hocam. Ekledim hocam şifreyide değiştirdim hesabımın şimdi sorun ortadan kalkar mı?