L Lordxe Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 165 Çözümler 1 9 Eylül 2023 #1 Discord hesabımı her gün kapatılıyor, galiba Discord'un açığını buldular. Mail yolluyorum cevap yollamıyorlar napacağım?
Discord hesabımı her gün kapatılıyor, galiba Discord'un açığını buldular. Mail yolluyorum cevap yollamıyorlar napacağım?
2 216698 Hectopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 206 Çözümler 2 9 Eylül 2023 #2 Lordxe dedi: Discord hesabımı her gün kapatılıyor, galiba Discord'un açığını buldular. Mail yolluyorum cevap yollamıyorlar ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... İlk önce şifrenizi değiştirin. Mail yollamak yerine DC'ye Destek talebi gönderin. Son düzenleme: 9 Eylül 2023
Lordxe dedi: Discord hesabımı her gün kapatılıyor, galiba Discord'un açığını buldular. Mail yolluyorum cevap yollamıyorlar ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... İlk önce şifrenizi değiştirin. Mail yollamak yerine DC'ye Destek talebi gönderin.
2 248285 Kilopat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 1.001 Çözümler 8 9 Eylül 2023 #3 Şifrenizi değiştirip 2 aşamalı doğrulama açabilirsiniz.
L Lordxe Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 165 Çözümler 1 9 Eylül 2023 #4 216698 dedi: İlk önce şifrenizi değiştirin. Mail yollamak yerine DC'ye Destek talebi gönderin. Genişletmek için tıkla... Daha yeni yolladım bekliyorum. 248285 dedi: Şifrenizi değiştirip 2 aşamalı doğrulama açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten açık.
216698 dedi: İlk önce şifrenizi değiştirin. Mail yollamak yerine DC'ye Destek talebi gönderin. Genişletmek için tıkla... Daha yeni yolladım bekliyorum. 248285 dedi: Şifrenizi değiştirip 2 aşamalı doğrulama açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten açık.
2 216698 Hectopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 206 Çözümler 2 9 Eylül 2023 #5 Lordxe dedi: Daha yeni yolladım bekliyorum. Zaten açık. Genişletmek için tıkla... Ne olur olmaz diye virüs taramasın'da yapın.
Lordxe dedi: Daha yeni yolladım bekliyorum. Zaten açık. Genişletmek için tıkla... Ne olur olmaz diye virüs taramasın'da yapın.
M mapoWR Femtopat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #6 Lordxe dedi: Discord hesabımı her gün kapatılıyor, galiba Discord'un açığını buldular. Mail yolluyorum cevap yollamıyorlar napacağım? Genişletmek için tıkla... Kanka rat yada stealer yemiş olabilirsin. görev yöneticisinden başlangıç sekmesinde anormal bilmediğin birşey varmı?
Lordxe dedi: Discord hesabımı her gün kapatılıyor, galiba Discord'un açığını buldular. Mail yolluyorum cevap yollamıyorlar napacağım? Genişletmek için tıkla... Kanka rat yada stealer yemiş olabilirsin. görev yöneticisinden başlangıç sekmesinde anormal bilmediğin birşey varmı?
L Lordxe Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 165 Çözümler 1 12 Eylül 2023 #7 mapoWR dedi: Kanka RAT'ya da stealer yemiş olabilirsin. Görev Yöneticisi'nden başlangıç sekmesinde anormal bilmediğin bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Mobildeyim PC kullanmıyorum.
mapoWR dedi: Kanka RAT'ya da stealer yemiş olabilirsin. Görev Yöneticisi'nden başlangıç sekmesinde anormal bilmediğin bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Mobildeyim PC kullanmıyorum.
M mapoWR Femtopat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #8 Lordxe dedi: Mobildeyim PC kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... mobildede rat var
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 6 Aralık 2024 #9 Eğer Discord'da birisi size "13" yazdırıyorsa ondan da kapanıyor olabilir çünkü Discord'u kullanmak için belli bir yaş sınırı var. Bazıları 13 yazdırıp yaşın kaç diye düzenliyor o soruyu, sonra da şikayet edince de Discord hesabınızı kapatıyor.
Eğer Discord'da birisi size "13" yazdırıyorsa ondan da kapanıyor olabilir çünkü Discord'u kullanmak için belli bir yaş sınırı var. Bazıları 13 yazdırıp yaşın kaç diye düzenliyor o soruyu, sonra da şikayet edince de Discord hesabınızı kapatıyor.