ZOAX Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 16 Ağustos 2022 #1 Merhaba hesabıma ulaşamıyorum hiçbir şekilde sıfırlamak istiyorum ama nasıl sıfırlacağımı bilmiyorum nasıl sıfırlayabilirim?
Merhaba hesabıma ulaşamıyorum hiçbir şekilde sıfırlamak istiyorum ama nasıl sıfırlacağımı bilmiyorum nasıl sıfırlayabilirim?
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.928 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 16 Ağustos 2022 #2 ZOAX dedi: Merhaba hesabıma ulaşamıyorum hiçbir şekilde sıfırlamak istiyorum ama nasıl sıfırlacağımı bilmiyorum nasıl sıfırlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hesabı silebilirsiniz. Ama önce hesaba ulaşmanız lazım. Eğer elinizde hesabın bilgileri yoksa yapacak bir şey yok gibi.
ZOAX dedi: Merhaba hesabıma ulaşamıyorum hiçbir şekilde sıfırlamak istiyorum ama nasıl sıfırlacağımı bilmiyorum nasıl sıfırlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hesabı silebilirsiniz. Ama önce hesaba ulaşmanız lazım. Eğer elinizde hesabın bilgileri yoksa yapacak bir şey yok gibi.
H Hy93r Centipat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #3 Şifrenizi sıfırlamak mı?
ZOAX Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 16 Ağustos 2022 #4 user.cs dedi: Hesabı silebilirsiniz. Ama önce hesaba ulaşmanız lazım. Eğer elinizde hesabın bilgileri yoksa yapacak bir şey yok gibi. Genişletmek için tıkla... gmail li var ama 2 faktrlü doğrulama olduğu için giriş sağlayamıyorum
user.cs dedi: Hesabı silebilirsiniz. Ama önce hesaba ulaşmanız lazım. Eğer elinizde hesabın bilgileri yoksa yapacak bir şey yok gibi. Genişletmek için tıkla... gmail li var ama 2 faktrlü doğrulama olduğu için giriş sağlayamıyorum