Discord hesabımın bağlı olduğu e-posta adresine erişilmiyor

Daha fazla  
Merhabalar. Discord hesabımı açalı bayağı uzun bir süre oluyor. Açarken ne hikmetse mail.com.tr diye bir mail sunucusu bulup buradan açmıştım. Bir süre sonra bilgisayara da telefona da format falan attım. Yaklaşık 1 yıldır hesaba erişemiyorum. Doğrulama için eposta isteniyor, mail sunucusu da patates çıktı, oradaki mail hesabıma da erişemiyorum. Discord hesabımı da kurtarmam gerekiyor tekrar. Mail sunucusuna da Discord'a da daha öncesine eposta göndermiştim ama ilgilenmediler sağ olsunlar, cevap gelmedi. Bir yolu yok mudur kurtarmanın?

Aynı durumu eski hesabımda yaşadım geçmiş olsun. Hiçbir şekilde yardım etmiyorlar. Tek çare maile ulaşmak maalesef.

Aynı durumu eski hesabımda yaşadım geçmiş olsun. Hiçbir şekilde yardım etmiyorlar. Tek çare maile ulaşmak maalesef.
mail sunucusunun sorumsuzluğu. altından bir şey çıkacağını bilsem yasal yollara başvuracağım ancak Türkiye ile herhangi bir bağlantıları olduğunu sanmıyorum. en az 2 yıldır ulaşılamayan servis çoktan toz olmuştur.

Aslında Discord yetkilileri zamanında çok yardım etti bana. Sanmıyorum. Mail atmak yerine sitelerinden Support ticket açın.

Aslında Discord yetkilileri zamanında çok yardım etti bana. Sanmıyorum. Mail atmak yerine sitelerinden Support ticket açın.
destek sistemine bildirim göndermiştim. mail hesabıma erişimim olmadığı için güncel mail adresimi paylaşmıştım ancak herhangi bir geri dönüş olmadı. support ticket da denerim pek çözüm sunulacağını düşünmesem de. mail sunucusunu cimer'e şikayet etmeyi düşünüyorum. verdikleri işe yaramaz destek mailine chatgpt'ye yazdırdığım hukuki korkutmalı bir mail attım. dönmezlerse şikayet edeceğim en azından site kapatılsın başka insanlar da mağdur olmasın.

Discord'un 1 2 şikayetten kapatılacağını sanmam. Ki Türkiye'ye erişim engeli mevcut zaten. Şimdiden size iyi sonuçlar dilerim.

Discord'un 1 2 şikayetten kapatılacağını sanmam. Ki Türkiye'ye erişim engeli mevcut zaten. Şimdiden size iyi sonuçlar dilerim.
teşekkürler. discord'u değil mail sunucusunu şikayet edeceğim hizmet sağlamamasından ötürü. bu servisi ülkede benden başkası kullanmıyordur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…