J J0rex Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 301 Çözümler 2 24 Şubat 2024 #1 Merhaba. Daha dün hesaba girebiliyordum. Mailimi kontrol ettim ve böyle bir mail gelmiş. Nereden itiraz edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2024
Merhaba. Daha dün hesaba girebiliyordum. Mailimi kontrol ettim ve böyle bir mail gelmiş. Nereden itiraz edebilirim?
Pepsiman Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Şubat 2024 #2 buradan itiraz edebilirsiniz ancak bu tür yasaklanmalar genelde açılmıyor hocam geçmiş olsun
7 759983 Femtopat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 152 Çözümler 1 24 Şubat 2024 #3 J0rex dedi: Merhaba. Daha dün hesaba girebiliyordum. Mailimi kontrol ettim ve böyle bir mail gelmiş. Nereden itiraz edebilirim? Eki Görüntüle 2124750 Genişletmek için tıkla... Hocam banada geçen yıllarda olmuştu ben açtırmak için itiraz ettim fakat kimlik kartını ve ev adresini vesayre istiyor, bu kadar detayı napacaksa artık bilmiyorum. Saçma geldi bende bıraktım denemeyi, bana kalırsa yeni bir tane aç hiç uğraşma.
J0rex dedi: Merhaba. Daha dün hesaba girebiliyordum. Mailimi kontrol ettim ve böyle bir mail gelmiş. Nereden itiraz edebilirim? Eki Görüntüle 2124750 Genişletmek için tıkla... Hocam banada geçen yıllarda olmuştu ben açtırmak için itiraz ettim fakat kimlik kartını ve ev adresini vesayre istiyor, bu kadar detayı napacaksa artık bilmiyorum. Saçma geldi bende bıraktım denemeyi, bana kalırsa yeni bir tane aç hiç uğraşma.