Discord hesabına başkaları da giriyor

Daha fazla  
Discord hesabıma başkası giriyor. Yani eskiden tanıdığım biri, bana bir link vermişti bende güvenim indirmiştim. Olan her şey ondan sonra oldu. Bütün datalarımı bana söylemeye başladı. Tarayıcımdaki bütün şifreler. Discord hesabımdaki kayıtlı olan tüm hesaplar. Şimdi hesabımdan ha bire başkalarına scam mesajları atıp duruyor. Arkadaşlarıma da attığı için benim adıma büyük bir sorun. Antivirüs vesaire bir sürü yöntem denedim, 2FA da açık ve şifremi de değiştirmiştim ama hala bir şey değişmedi. Bunu nasıl çözerim? Yeni bir hesap oluştursam ona da erişebilir mi?

Temiz format atıp tüm hesaplarınızın şifresini değiştirirseniz erişemez.

Formattan başka çözüm yok gibi durmakta.

Emin değilim, bir arkadaşım bu işlerle uğraşıyor. Onun dediğine göre BAT dosyası mı neydi, tam hatırlamıyorum ama direkt anakarta işleniyormuş ve formatla bile silinmiyormuş. Eğer öyleyse bilgisayarın çöp olabilir, ama en azından bir format atmanı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Mecbur formatlayacaksın, senin adına üzüldüm.

Büyük ihtimal RAT yediniz. Tüm hesaplarınıza erişebilir. Şifre değişseniz bile yeni şifreniz ona gidecek zaten. İlk olarak bilgisayarınızdaki tüm hesaplardan çıkış yapın ve bilgisayara format atın. Format attıktan sonra antivirüs indirip tam tarama yap. Virüsün gittiğine emin olduktan sonra hesaplarına tekrardan giriş yapabilirsin.

Ayrıca hesaplarının şifrelerini telefondan değiştirip bir daha bilgisayardan şifresini değiştirdiğin hesaplara giriş yapmazsan bir daha giremez. Tabii virüs gittikten sonra giriş yaparsan sorun olmaz.

Yanlış bilgi
Yok öyle bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:

Format atıp antivirüs ile tam tarama yapın olmaz bir şey evellallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…