Discord hesabına başkaları da giriyor

Evet RAT yemiştim. En mantıklı cevap seninki olduğu için senin dediklerini deneyeceğim, sağ olun.

Bir sorum daha olacaktı. Hesabıma hala RAT sahibi ulaşabiliyor mu diye bakabilmek mümkün mü?

Son düzenleme:
Tüm hesaplarınızın şifrelerini telefondan değişirseniz ve size ait olmayan cihazların oturumlarını kapatırsanız erişemez. Erişirse zaten cihazlar kısmında gözükür.
Format falan atmadan direkt yeni bir hesap açsam olur mu?

Virüs temizlenmezse yeni hesabın bilgileri çalan kişiye tekrardan gidecek zaten. En iyisi format atmak.
Ben zaten format atmıştım, ama bi süre geçtikten sonra hesabıma tekrardan girmeye başladı. Antivirüs ile tarama yapmamistim, sadece format. Bundan dolayı mıdır. Birde antivirüs programı önerir misiniz. Bu iş için en iyi olanından.

Formatı ayarlardan attıysanız sıfırlama oluyor, bazı dosyalar kalabiliyor yani. USB ile atarsanız virüsün kalma imkanı yok.

Malwarebytes ile tam tarama yapabilirsiniz.

Formatı ayarlardan attıysanız sıfırlama oluyor, bazı dosyalar kalabiliyor yani. USB ile atarsanız virüsün kalma imkanı yok.

Malwarebytes ile tam tarama yapabilirsiniz.
Anladım, siz Discord isminizi verir misiniz ordan sorular sormak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…