Discord hesabına erişememek

DarkLight21

Centipat
Bugün PC'ye format attım ve Discord'u indirdim. Hesabımı açmak için e-postam ile şifremi yazdım, sonra şifre yanlış dedi. Ben de şifreyi değiştirmek için Gmail'ime istek yolladım fakat e-postanın şifresini de unutmuşum. Onun şifresini değiştirmeye çalıştım ama olmadı. Lütfen yardım edin.

Telefon numarasıyla da doğrulamadıysanız geçmiş olsun yüksek ihtimal hesabınız gitti. E posta adresinizi kurtarırsanız Discord hesabınızı da kurtarırsınız. Şifrenizi doğru girdiğinizden eminseniz Discord Support'a başvurun.

Bugün PC'ye format attım ve Discord'u indirdim. Hesabımı açmak için e-postam ile şifremi yazdım, sonra şifre yanlış dedi. Ben de şifreyi değiştirmek için Gmail'ime istek yolladım fakat e-postanın şifresini de unutmuşum. Onun şifresini değiştirmeye çalıştım ama olmadı. Lütfen yardım edin.
Önce e-postayı (telefonla falan) bir şekilde kurtarmaya bakın :) Yoksa geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı