ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #11 Hesabımda nitro vardı keşke telefon numarasını silmeseydim ;( Nonexistent dedi: Çalışır. Genişletmek için tıkla... Uygulamada 6 haneli kod var. Onu mu gireceğim?
Hesabımda nitro vardı keşke telefon numarasını silmeseydim ;( Nonexistent dedi: Çalışır. Genişletmek için tıkla... Uygulamada 6 haneli kod var. Onu mu gireceğim?
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #12 ArdaTR564 dedi: Hesabımda Nitro vardı keşke telefon numarasını silmeseydim ;( Genişletmek için tıkla... Hocam Google authenticator uygulamasından kodu girin olacak. Sonrasında telefon eklersiniz.
ArdaTR564 dedi: Hesabımda Nitro vardı keşke telefon numarasını silmeseydim ;( Genişletmek için tıkla... Hocam Google authenticator uygulamasından kodu girin olacak. Sonrasında telefon eklersiniz.
ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #13 Nonexistent dedi: Hocam Google authenticator uygulamasından kodu girin olacak. Sonrasında telefon eklersiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, telefon şu an elimde değil ama 1 saat sonra yapmayı deneyeceğim.
Nonexistent dedi: Hocam Google authenticator uygulamasından kodu girin olacak. Sonrasında telefon eklersiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, telefon şu an elimde değil ama 1 saat sonra yapmayı deneyeceğim.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #14 ArdaTR564 dedi: Teşekkürler, telefon şu an elimde değil ama 1 saat sonra yapmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sonucu bizimle paylaşmayı unutmayın
ArdaTR564 dedi: Teşekkürler, telefon şu an elimde değil ama 1 saat sonra yapmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sonucu bizimle paylaşmayı unutmayın
ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #15 Nonexistent dedi: Sonucu bizimle paylaşmayı unutmayın Genişletmek için tıkla... Paylaşırım