Barlass17 Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #1 Az önce DC hesabım geri giriş yapmamı istedi ama girmeye çalışıyorum, şifremi sıfırlamak için e-posta mevcut değil diyor. Ne yapabilirim? Yardım.
Az önce DC hesabım geri giriş yapmamı istedi ama girmeye çalışıyorum, şifremi sıfırlamak için e-posta mevcut değil diyor. Ne yapabilirim? Yardım.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 18 Temmuz 2024 #2 Hocam yakın zamanda discordunuzun mailini değiştirmiş olabilir misiniz?
Drajmir Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 389 Yer Türkiye 18 Temmuz 2024 #3 Barlass17 dedi: Az önce DC hesabım geri giriş yapmamı istedi ama girmeye çalışıyorum, şifremi sıfırlamak için e-posta mevcut değil diyor. Ne yapabilirim? Yardım. Genişletmek için tıkla... Telefon numarası bağladıysanız size sms gönderiyorlar sanırım pek emin değilim siz genede deneyin.
Barlass17 dedi: Az önce DC hesabım geri giriş yapmamı istedi ama girmeye çalışıyorum, şifremi sıfırlamak için e-posta mevcut değil diyor. Ne yapabilirim? Yardım. Genişletmek için tıkla... Telefon numarası bağladıysanız size sms gönderiyorlar sanırım pek emin değilim siz genede deneyin.
Barlass17 Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #4 SadeceZinzap dedi: Hocam yakın zamanda discordunuzun mailini değiştirmiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır ya değiştirmedim bir anda bütün DC hesaplarından attı şimdi de girilmiyor ama hesap duruyor yan hesabımdan baktığımda gözüküyor. Drajmir dedi: Telefon numarası bağladıysanız size SMS gönderiyorlar sanırım pek emin değilim siz gene de deneyin. Genişletmek için tıkla... Telefon numarası maalesef yan hesabıma bağlıymış oradan denedim ama olmadı.
SadeceZinzap dedi: Hocam yakın zamanda discordunuzun mailini değiştirmiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır ya değiştirmedim bir anda bütün DC hesaplarından attı şimdi de girilmiyor ama hesap duruyor yan hesabımdan baktığımda gözüküyor. Drajmir dedi: Telefon numarası bağladıysanız size SMS gönderiyorlar sanırım pek emin değilim siz gene de deneyin. Genişletmek için tıkla... Telefon numarası maalesef yan hesabıma bağlıymış oradan denedim ama olmadı.
Drajmir Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 389 Yer Türkiye 18 Temmuz 2024 #5 Barlass17 dedi: Hayır ya değiştirmedim bir anda bütün DC hesaplarından attı şimdi de girilmiyor ama hesap duruyor yan hesabımdan baktığımda gözüküyor. Telefon numarası maalesef yan hesabıma bağlıymış oradan denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Gmail hesaplarınızda sorun olabilir mi? kapanmış veya etkileşime kapalı gibi. Telefonunuzda discord hesabınız aktif ise QR kod ile oluyordu.
Barlass17 dedi: Hayır ya değiştirmedim bir anda bütün DC hesaplarından attı şimdi de girilmiyor ama hesap duruyor yan hesabımdan baktığımda gözüküyor. Telefon numarası maalesef yan hesabıma bağlıymış oradan denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Gmail hesaplarınızda sorun olabilir mi? kapanmış veya etkileşime kapalı gibi. Telefonunuzda discord hesabınız aktif ise QR kod ile oluyordu.
Barlass17 Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #6 Drajmir dedi: Gmail hesaplarınızda sorun olabilir mi? Kapanmış veya etkileşime kapalı gibi. Genişletmek için tıkla... Gmailimde herhangi bir sorun yok girebiliyorum.
Drajmir dedi: Gmail hesaplarınızda sorun olabilir mi? Kapanmış veya etkileşime kapalı gibi. Genişletmek için tıkla... Gmailimde herhangi bir sorun yok girebiliyorum.
Drajmir Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 389 Yer Türkiye 18 Temmuz 2024 #7 Barlass17 dedi: Gmailimde herhangi bir sorun yok girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Telefonunuz discord hesabınıza bağlı ise QR kod ile çözülebiliyordu sanırım.
Barlass17 dedi: Gmailimde herhangi bir sorun yok girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Telefonunuz discord hesabınıza bağlı ise QR kod ile çözülebiliyordu sanırım.
Barlass17 Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #8 Drajmir dedi: Telefonunuz Discord hesabınıza bağlı ise QR kod ile çözülebiliyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Denedim ama başka hesabıma bağlıymış.
Drajmir dedi: Telefonunuz Discord hesabınıza bağlı ise QR kod ile çözülebiliyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Denedim ama başka hesabıma bağlıymış.
Drajmir Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 389 Yer Türkiye 18 Temmuz 2024 #9 Barlass17 dedi: Denedim ama başka hesabıma bağlıymış. Genişletmek için tıkla... Technopat'ta aynı konulardan açılmış açılan konulardan kendinizle eşleşen sonucu bulabilirsiniz.
Barlass17 dedi: Denedim ama başka hesabıma bağlıymış. Genişletmek için tıkla... Technopat'ta aynı konulardan açılmış açılan konulardan kendinizle eşleşen sonucu bulabilirsiniz.
UmutMelihAkyol Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.959 Makaleler 13 Çözümler 175 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #10 Discord'un desteğine ulaşın. Yardımcı olurlar.