Discord hesabına girilmiyor

Hey Türkiye

Picopat
Makaleler
1
Merhaba. Discord hesabımın e-posta adresi maalesef domain süresi bittiğinden dolayı e-postam kapandı ve e-postamı değiştiremedim. Hep telefon numarasıyla girmek zorunda kalmıştım. Şu an hesabım devre dışı bırakılmış ve giremiyorum. Discord'a bugün 5 kez bilet açmama rağmen bot hemen çeşitli sebeplerle kapattı. Bu konuda bir fikriniz var mı?

Devre dışı niye bırakılmış?

Devre dışı niye bırakılmış?
E postamı kendi website adresim üzerine yapmıştım. Büyük ihtimal ondan olabilir diye düşünüyorum ama şifremi unuttum a bastım, e postamı girdim. Hesabınız devre dışı bırakıldı. Diye uyarı aldım, bende anlamadım yani.

Şuan onlardan yardım beklemek dışında bir seçeneğiniz yok malasef. E postaya mail gelmiştir diyeceğim ama ortada e posta yok.

Şuan onlardan yardım beklemek dışında bir seçeneğiniz yok malasef. E postaya mail gelmiştir diyeceğim ama ortada e posta yok.
bende bilmiyorum şöyle bir hata veriyor. Discord desteğe ne yazmam gerektiğini de bilmiyorum, her defasında reddediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…