XeaPhon Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 368 Çözümler 4 6 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar Discord hesabıma şifre ve epostayı doğru giriyorum ama beni almıyor başka şifre giriyorum veya e-posta şifre yanlış diyor ama doğruları girdiğimde şifre yanlış gibi şeyler demiyor. Ne yapmam lazım? Kalıyor giriş ekranında.
Arkadaşlar Discord hesabıma şifre ve epostayı doğru giriyorum ama beni almıyor başka şifre giriyorum veya e-posta şifre yanlış diyor ama doğruları girdiğimde şifre yanlış gibi şeyler demiyor. Ne yapmam lazım? Kalıyor giriş ekranında.
taskspc Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 725 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #11 XeaPhon dedi: Anlamıyorsunuz gaaliba? Dediğiniz her şeyi ben önceden yaptım dediğiniz şeyleri onlada dedi hiçbir şey deyişmedi. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya şifre sıfırlama talebi oluşturdunuz ve bu geçiştirildi mi? XeaPhon dedi: Ama doğruları girdiğimde şifre yanlış gibi şeyler demiyor. Ne yapmam lazım? Kalıyor giriş ekranında. Genişletmek için tıkla... Son çare olarak VPN deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
XeaPhon dedi: Anlamıyorsunuz gaaliba? Dediğiniz her şeyi ben önceden yaptım dediğiniz şeyleri onlada dedi hiçbir şey deyişmedi. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya şifre sıfırlama talebi oluşturdunuz ve bu geçiştirildi mi? XeaPhon dedi: Ama doğruları girdiğimde şifre yanlış gibi şeyler demiyor. Ne yapmam lazım? Kalıyor giriş ekranında. Genişletmek için tıkla... Son çare olarak VPN deneyebilirsin.