keremsins Femtopat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #1 Merhaba. Bugün bilgisayarımda webte gezerken Edge Discord hesabımdan çıkıldığını gördüm. Sizce virüs olabilir mi? Defender kullanmıyorum fakat ciddi anlamda her indirdiğim dosyayı VirusTotal'de taratıyorum.
Merhaba. Bugün bilgisayarımda webte gezerken Edge Discord hesabımdan çıkıldığını gördüm. Sizce virüs olabilir mi? Defender kullanmıyorum fakat ciddi anlamda her indirdiğim dosyayı VirusTotal'de taratıyorum.
büyük hilmi Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #2 Virüs olmadığını biliyorum. Bende yaşamıştım galiba. Ama dikkatli ol dostum.
keremsins Femtopat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #3 büyük hilmi dedi: Virüs olmadığını biliyorum. Bende yaşamıştım galiba. Ama dikkatli ol dostum. Genişletmek için tıkla... İçimde tedirginlik var. Edge'ye daha dün girmiştim.
büyük hilmi dedi: Virüs olmadığını biliyorum. Bende yaşamıştım galiba. Ama dikkatli ol dostum. Genişletmek için tıkla... İçimde tedirginlik var. Edge'ye daha dün girmiştim.
lafai Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #4 Sıkıntı yoktur muhtemelen yaşınız kücük diye kimlik doğrulaması istiyordur hesabınıza kayıtlı maile baktınız mı?
Sıkıntı yoktur muhtemelen yaşınız kücük diye kimlik doğrulaması istiyordur hesabınıza kayıtlı maile baktınız mı?
keremsins Femtopat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #5 lafai dedi: Sıkıntı yoktur muhtemelen yaşınız kücük diye kimlik doğrulaması istiyordur hesabınıza kayıtlı maile baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hesabıma sonradan girdim. Doğrulama yok sadece o anlık hesabımdan çıkış yapılmıştı.
lafai dedi: Sıkıntı yoktur muhtemelen yaşınız kücük diye kimlik doğrulaması istiyordur hesabınıza kayıtlı maile baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hesabıma sonradan girdim. Doğrulama yok sadece o anlık hesabımdan çıkış yapılmıştı.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 23 Eylül 2023 #6 Oturumun süresi dolmuştur.
lafai Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #7 keremsins dedi: Hesabıma sonradan girdim. Doğrulama yok sadece o anlık hesabımdan çıkış yapılmıştı. Genişletmek için tıkla... O zaman bir sorun yoktur muhtemelen site kendini resetlemiştir.
keremsins dedi: Hesabıma sonradan girdim. Doğrulama yok sadece o anlık hesabımdan çıkış yapılmıştı. Genişletmek için tıkla... O zaman bir sorun yoktur muhtemelen site kendini resetlemiştir.