Discord hesabından link gönderiliyor, şifre değiştirmek çözüm olur mu?

hadujin

Zeptopat
Daha fazla  
Selam herkese. Discord'umdan bütün arkadaşlarıma GitHub denen bir siteden link gidiyor ve sadece hesap şifremi değiştirdim. Sizce bu yeterli olur mu? Ayrıca bütün hesaplarıma erişim sağlanmaya çalışılmış (Gmail hesaplarıma) bunun için bütün şifrelerimi değiştirdim? Ne yapmam gerektiğini tam anlamıyla bilemiyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim...

pc/telefon?

Hesap şifresini değiştirmek yeterli olur.
İki aşamalı doğrulamada eklemekte fayda var.
Virüs taraması da yapın Malwarebytes ile.

DM yazanlara mi gidyo yoksa chat emi script kaynakli olabilir.

Selam, bir virüs taraması yaptırmalısın şifre değiştirmek şimdilik yeterli olur g-mail koruması güçlüdür GitHub hesabını şimdilik silmeni öneririm.

Token stealer yemişsin, hatta gmailine de erişim sağlamaya çaliştilirsa password stealer yemişsin. GitHub'da açık kaynaklı proje paylaşma sitesi ama muhtemelen GitHub değil de GitHub gibi gösterilmeye çalışılmıştır. Bu durumda yapacağın tek şey şifreni değiştirmek onun dışında Client'in de injectlenmis olabilir, Discord'u Full'den sil (klasorleriyle birlikte manuel olarak) sonra tekrar yukle. Bir daha da saçma sapan şeyleri açma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…