dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Temmuz 2023 #21 hxrtz dedi: Hocam token stelaer yediyse modemi resetleyemeden tokeni alacaktır zaten. Genişletmek için tıkla... O nedir? Trojan vs yazıyordu antivirüs de ciddi bir şey mi? Malwarebytes ile taradım temiz gözüküyor. 485936 dedi: E-posta değişmeyi, şifre değişmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Steam hesabıda çaldılar. ne yapıcam yardım edin Son düzenleme: 25 Temmuz 2023
hxrtz dedi: Hocam token stelaer yediyse modemi resetleyemeden tokeni alacaktır zaten. Genişletmek için tıkla... O nedir? Trojan vs yazıyordu antivirüs de ciddi bir şey mi? Malwarebytes ile taradım temiz gözüküyor. 485936 dedi: E-posta değişmeyi, şifre değişmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Steam hesabıda çaldılar. ne yapıcam yardım edin
Fatih1909 Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 282 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #22 Ben demiştim sana her gelen linke tıklama diye. Bak tıklamışsın demek.
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.547 Çözümler 4 25 Temmuz 2023 #23 dadashaktan dedi: O nedir? Trojan vs yazıyordu antivirüs de ciddi bir şey mi? Malwarebytes ile taradım temiz gözüküyor. Steam hesabıda çaldılar. ne yapıcam yardım edin Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam discord'dan sonra steamı da mı çaldılar?
dadashaktan dedi: O nedir? Trojan vs yazıyordu antivirüs de ciddi bir şey mi? Malwarebytes ile taradım temiz gözüküyor. Steam hesabıda çaldılar. ne yapıcam yardım edin Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam discord'dan sonra steamı da mı çaldılar?
Fatih1909 Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 282 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #24 dadashaktan dedi: O nedir? Trojan vs yazıyordu antivirüs de ciddi bir şey mi? Malwarebytes ile taradım temiz gözüküyor. Steam hesabıda çaldılar. ne yapıcam yardım edin Genişletmek için tıkla... İnterneti kapat sonra bilgisayara format at
dadashaktan dedi: O nedir? Trojan vs yazıyordu antivirüs de ciddi bir şey mi? Malwarebytes ile taradım temiz gözüküyor. Steam hesabıda çaldılar. ne yapıcam yardım edin Genişletmek için tıkla... İnterneti kapat sonra bilgisayara format at
dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Temmuz 2023 #25 485936 dedi: Nasıl hocam discord'dan sonra steamı da mı çaldılar? Genişletmek için tıkla... hocam arkadaş resim gönderdi steam hesabıda almışlar
485936 dedi: Nasıl hocam discord'dan sonra steamı da mı çaldılar? Genişletmek için tıkla... hocam arkadaş resim gönderdi steam hesabıda almışlar
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.547 Çözümler 4 25 Temmuz 2023 #26 dadashaktan dedi: hocam arkadaş resim gönderdi steam hesabıda almışlar Genişletmek için tıkla... 2. Ek onay doğrulaması yok mu hocam?
dadashaktan dedi: hocam arkadaş resim gönderdi steam hesabıda almışlar Genişletmek için tıkla... 2. Ek onay doğrulaması yok mu hocam?
dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Temmuz 2023 #27 485936 dedi: 2. Ek onay doğrulaması yok mu hocam? Genişletmek için tıkla... vardı Fatih1909 dedi: İnterneti kapat sonra bilgisayara format at. Genişletmek için tıkla... İnternete reset attım şu an format atamam bu yeterli olur mu?
485936 dedi: 2. Ek onay doğrulaması yok mu hocam? Genişletmek için tıkla... vardı Fatih1909 dedi: İnterneti kapat sonra bilgisayara format at. Genişletmek için tıkla... İnternete reset attım şu an format atamam bu yeterli olur mu?
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.547 Çözümler 4 25 Temmuz 2023 #28 dadashaktan dedi: vardı İnternete reset attım şu an format atamam bu yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam steam id atar mısınız profilinizin?
dadashaktan dedi: vardı İnternete reset attım şu an format atamam bu yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam steam id atar mısınız profilinizin?
dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Temmuz 2023 #29 bütün herşeye giriyorlar
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.547 Çözümler 4 25 Temmuz 2023 #30 dadashaktan dedi: vardı İnternete reset attım şu an format atamam bu yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Ve hocam eğer Steam'a şuan girebiliyorsanız ve kayıtlı kredi kartı varsa acilen silmeniz.
dadashaktan dedi: vardı İnternete reset attım şu an format atamam bu yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Ve hocam eğer Steam'a şuan girebiliyorsanız ve kayıtlı kredi kartı varsa acilen silmeniz.