Kerem Sevim44 Hectopat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 254 Çözümler 2 1 Haziran 2021 #1 Discord'da 2-3 ay önce kullanıcı adı ile giriş yapabiliyordum ancak hesabın e-postasını unuttum ve şu an giriş yapamıyorum. Çözümü yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2021
Discord'da 2-3 ay önce kullanıcı adı ile giriş yapabiliyordum ancak hesabın e-postasını unuttum ve şu an giriş yapamıyorum. Çözümü yok mu?
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #2 Bir talep gönder – Discord support.discord.com Buradan güvenlik ekibini seçip gönderin, zaten seçmesenizde otomatik olarak güvenlik ekibine aktarıyor. Artı 0 Eksi
Bir talep gönder – Discord support.discord.com Buradan güvenlik ekibini seçip gönderin, zaten seçmesenizde otomatik olarak güvenlik ekibine aktarıyor.
4 408586 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 15 1 Haziran 2021 #3 Kerem Sevim44 dedi: Discord'da 2-3 ay önce kullanıcı adı ile giriş yapabiliyordum ancak hesabın e-postasını unuttum ve şu an giriş yapamıyorum. Çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Telefon numarası kaydettiniz mi? Artı 0 Eksi
Kerem Sevim44 dedi: Discord'da 2-3 ay önce kullanıcı adı ile giriş yapabiliyordum ancak hesabın e-postasını unuttum ve şu an giriş yapamıyorum. Çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Telefon numarası kaydettiniz mi?
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 1 Haziran 2021 #4 E-posta adresini nasıl unuttun? Her neyse "destek talebi" açın. Bir talep gönder – Discord support.discord.com Artı 0 Eksi
E-posta adresini nasıl unuttun? Her neyse "destek talebi" açın. Bir talep gönder – Discord support.discord.com
4 408586 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 15 1 Haziran 2021 #5 xDarkLyne dedi: E-posta adresini nasıl unuttun? Her neyse "destek talebi" açın. Bir talep gönder – Discord support.discord.com Genişletmek için tıkla... Zaten hocam e-posta ile hesabını kaybedeni ilk defa görüyorum. Artı 0 Eksi
xDarkLyne dedi: E-posta adresini nasıl unuttun? Her neyse "destek talebi" açın. Bir talep gönder – Discord support.discord.com Genişletmek için tıkla... Zaten hocam e-posta ile hesabını kaybedeni ilk defa görüyorum.
Aelkapanai Zeptopat Katılım 7 Mart 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #6 soru nasıl soruyoz 408586 dedi: Telefon numarası kaydettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bende kayıtlı ama gene de maile gönderdiği için giriş yapamıyorum Son düzenleme: 7 Mart 2024 Artı 0 Eksi
soru nasıl soruyoz 408586 dedi: Telefon numarası kaydettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bende kayıtlı ama gene de maile gönderdiği için giriş yapamıyorum