ZOAX Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 12 Ağustos 2022 #1 Merhaba, PC sıfırladım herkesin yaşadığı sorun e-posta açılmıyor şu anda e postama erişemiyorum. Telefon numarısı bağlı acaba telefon numara ile giriş yapabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2022
Merhaba, PC sıfırladım herkesin yaşadığı sorun e-posta açılmıyor şu anda e postama erişemiyorum. Telefon numarısı bağlı acaba telefon numara ile giriş yapabilir miyim?
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 12 Ağustos 2022 #2 Evet. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2022
GaMe KiNg Femtopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #3 Eğer önceden telefon numarasına da bağladıysanız elbette giriş yapabilirsiniz.
Aelkapanai Zeptopat Katılım 7 Mart 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #4 neqetria dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... ben yapamıyorum genede maile kod gönderiyor ama maile erişimim yok ne yapmam lazım GaMe KiNg dedi: Eğer önceden telefon numarasına da bağladıysanız elbette giriş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ben yapamıyorum genede maile kod gönderiyor ama maile erişimim yok ne yapmam lazım
neqetria dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... ben yapamıyorum genede maile kod gönderiyor ama maile erişimim yok ne yapmam lazım GaMe KiNg dedi: Eğer önceden telefon numarasına da bağladıysanız elbette giriş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ben yapamıyorum genede maile kod gönderiyor ama maile erişimim yok ne yapmam lazım