maniac27 Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 710 Çözümler 1 16 Ağustos 2020 #1 Merhabalar, bugün Steam hesabımı Discord hesabıma bağlamaya çalışırken böyle bir hata verdi. Bunun çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2020
Merhabalar, bugün Steam hesabımı Discord hesabıma bağlamaya çalışırken böyle bir hata verdi. Bunun çözümü nedir?
A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 16 Ağustos 2020 #2 Hata derken oturum aç diyerek Discord'u hesabınıza yetkilendireceksiniz.
maniac27 Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 710 Çözümler 1 16 Ağustos 2020 #3 Awdiki dedi: Hata derken oturum aç diyerek Discord'u hesabınıza yetkilendireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hesabımın üzerinde ''hata'' diye bir yazı var. Eğer görmediyseniz.
Awdiki dedi: Hata derken oturum aç diyerek Discord'u hesabınıza yetkilendireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hesabımın üzerinde ''hata'' diye bir yazı var. Eğer görmediyseniz.
A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 16 Ağustos 2020 #4 maniac27 dedi: Hesabımın üzerinde ''hata'' diye bir yazı var. Eğer görmediyseniz. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın uyarının üzerine tıkladığınızda bir sayfa açılması lazım bizimle paylaşır mısın ?
maniac27 dedi: Hesabımın üzerinde ''hata'' diye bir yazı var. Eğer görmediyseniz. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın uyarının üzerine tıkladığınızda bir sayfa açılması lazım bizimle paylaşır mısın ?
maniac27 Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 710 Çözümler 1 16 Ağustos 2020 #5 Awdiki dedi: Kusura bakmayın uyarının üzerine tıkladığınızda bir sayfa açılması lazım bizimle paylaşır mısın ? Genişletmek için tıkla... Üstüne tıkladığımda hiçbir şey olmuyor.
Awdiki dedi: Kusura bakmayın uyarının üzerine tıkladığınızda bir sayfa açılması lazım bizimle paylaşır mısın ? Genişletmek için tıkla... Üstüne tıkladığımda hiçbir şey olmuyor.
A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 16 Ağustos 2020 #6 maniac27 dedi: Üstüne tıkladığımda hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hesabınıza kısıtlama var gibi gözüküyor ancak bunu Steam desteğe İngilizce bir şekilde başvurarak kaldırabilirsiniz.
maniac27 dedi: Üstüne tıkladığımda hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hesabınıza kısıtlama var gibi gözüküyor ancak bunu Steam desteğe İngilizce bir şekilde başvurarak kaldırabilirsiniz.
Thelightling Decapat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #7 Awdiki dedi: Hesabınıza kısıtlama var gibi gözüküyor ancak bunu Steam desteğe İngilizce bir şekilde başvurarak kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 3 yıllık konuyu tekrar hortlaticam kusura bakmayin. Ben twitch hesabimi dc hesabima bagladim ama yanlis twitch hesabi ne yapabilirim
Awdiki dedi: Hesabınıza kısıtlama var gibi gözüküyor ancak bunu Steam desteğe İngilizce bir şekilde başvurarak kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 3 yıllık konuyu tekrar hortlaticam kusura bakmayin. Ben twitch hesabimi dc hesabima bagladim ama yanlis twitch hesabi ne yapabilirim
payelm Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #8 Thelightling dedi: 3 yıllık konuyu tekrar hortlaticam kusura bakmayin. Ben twitch hesabimi dc hesabima bagladim ama yanlis twitch hesabi ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Kaldırıcaksın.
Thelightling dedi: 3 yıllık konuyu tekrar hortlaticam kusura bakmayin. Ben twitch hesabimi dc hesabima bagladim ama yanlis twitch hesabi ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Kaldırıcaksın.