emrullah balcı Kilopat Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #11 Merhaba. Aynı durumu bende yaşamaktayım. Telefon doğrulaması ve Google aut mevcut fakat maile erişimim yok. Discorda ticket attım. Beklemekten başka çaremiz yok sanırım.
Merhaba. Aynı durumu bende yaşamaktayım. Telefon doğrulaması ve Google aut mevcut fakat maile erişimim yok. Discorda ticket attım. Beklemekten başka çaremiz yok sanırım.
d1xl1te Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 1.833 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #12 Benim sorunum düzeldi, umarım sizinkiler de düzelmiştir. Bir daha yaşamamak dileğiyle...
emrullah balcı Kilopat Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #13 d1xl1te dedi: Benim sorunum düzeldi, umarım sizinkiler de düzelmiştir. Bir daha yaşamamak dileğiyle... Genişletmek için tıkla... nasıl düzeldi dostum
d1xl1te dedi: Benim sorunum düzeldi, umarım sizinkiler de düzelmiştir. Bir daha yaşamamak dileğiyle... Genişletmek için tıkla... nasıl düzeldi dostum
d1xl1te Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 1.833 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #14 emrullah balcı dedi: nasıl düzeldi dostum Genişletmek için tıkla... Bu uyarıyı veriyordu, her gün denedim. Bugün tekrar denediğimde uyarı vermek yerine authenticator kodunu sordu ve giriş yaptım.
emrullah balcı dedi: nasıl düzeldi dostum Genişletmek için tıkla... Bu uyarıyı veriyordu, her gün denedim. Bugün tekrar denediğimde uyarı vermek yerine authenticator kodunu sordu ve giriş yaptım.
emrullah balcı Kilopat Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #15 d1xl1te dedi: Eki Görüntüle 2202296 Bu uyarıyı veriyordu, her gün denedim. Bugün tekrar denediğimde uyarı vermek yerine authenticator kodunu sordu ve giriş yaptım. Genişletmek için tıkla... Evet şu an bende denedim düzeldi, fakat aynı sorun yaşanmaması için mail değişmek istediğimde bunu yapamıyorum
d1xl1te dedi: Eki Görüntüle 2202296 Bu uyarıyı veriyordu, her gün denedim. Bugün tekrar denediğimde uyarı vermek yerine authenticator kodunu sordu ve giriş yaptım. Genişletmek için tıkla... Evet şu an bende denedim düzeldi, fakat aynı sorun yaşanmaması için mail değişmek istediğimde bunu yapamıyorum
d1xl1te Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 1.833 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #16 emrullah balcı dedi: Evet şu an bende denedim düzeldi, fakat aynı sorun yaşanmaması için mail değişmek istediğimde bunu yapamıyorum Genişletmek için tıkla... Gerçekten sistemleri çok saçma. Telefon numarasına, authenticatore erişimim var fakat maile erişimim olmadığı için değiştiremiyorum
emrullah balcı dedi: Evet şu an bende denedim düzeldi, fakat aynı sorun yaşanmaması için mail değişmek istediğimde bunu yapamıyorum Genişletmek için tıkla... Gerçekten sistemleri çok saçma. Telefon numarasına, authenticatore erişimim var fakat maile erişimim olmadığı için değiştiremiyorum
emrullah balcı Kilopat Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #17 d1xl1te dedi: Gerçekten sistemleri çok saçma. Telefon numarasına, authenticatore erişimim var fakat maile erişimim olmadığı için değiştiremiyorum Genişletmek için tıkla... Umarım aynı sorun yaşanmaz deyip devam edeceğiz . Artı olarak arkadaş listemi yedek hesabıma ekliyorum tavsiye ederim.
d1xl1te dedi: Gerçekten sistemleri çok saçma. Telefon numarasına, authenticatore erişimim var fakat maile erişimim olmadığı için değiştiremiyorum Genişletmek için tıkla... Umarım aynı sorun yaşanmaz deyip devam edeceğiz . Artı olarak arkadaş listemi yedek hesabıma ekliyorum tavsiye ederim.