TheKhione Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 716 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci:D 5 Haziran 2025 #1 3 hafta da 3 hesabımda ban yedi. Durmadan ban atıyolar hiçbir şey yapmıyorum birden hesabım kapatılıyor. Nasıl çözeceğim bu durumu? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2025
3 hafta da 3 hesabımda ban yedi. Durmadan ban atıyolar hiçbir şey yapmıyorum birden hesabım kapatılıyor. Nasıl çözeceğim bu durumu?
Ertokyo Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 140 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ5-2400 AMD RX 570 8GB KİNGSTON RAM 500W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Mimarlık Öğrencisi 5 Haziran 2025 #2 TheKhione dedi: 3 hafta da 3 hesabımda ban yedi. Durmadan ban atıyolar hiçbir şey yapmıyorum birden hesabım kapatılıyor. Nasıl çözeceğim bu durumu? Genişletmek için tıkla... Ticket açtın mı Discord'a ?
TheKhione dedi: 3 hafta da 3 hesabımda ban yedi. Durmadan ban atıyolar hiçbir şey yapmıyorum birden hesabım kapatılıyor. Nasıl çözeceğim bu durumu? Genişletmek için tıkla... Ticket açtın mı Discord'a ?
TheKhione Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 716 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci:D 5 Haziran 2025 #3 Ertokyo dedi: Ticket açtın mı Discord'a ? Genişletmek için tıkla... bakmıyorlar