Aragorn99 Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlarla sesteydik beni attı ve oturumu kapattı. Telefondan baktıgımda orada da oturum kapanmıştı. Şifremi yazdım yanlış uyarası verdi. Sıfırladım, ama başka bir mail gelmemişti. Hesabım çalınmış da olamaz 2FA. Bu neden oldu, ne yapacagım?
Arkadaşlarla sesteydik beni attı ve oturumu kapattı. Telefondan baktıgımda orada da oturum kapanmıştı. Şifremi yazdım yanlış uyarası verdi. Sıfırladım, ama başka bir mail gelmemişti. Hesabım çalınmış da olamaz 2FA. Bu neden oldu, ne yapacagım?
SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 839 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #2 Bendede Oldu.
Jazeel Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 185 16 Mayıs 2024 #3 Şu an bende baktım, bende de çıkmış hesaptan. Düzenleme: Hesaba girebilmem için sıfırlama yapmam gerektiğini söyledi Discord.
Şu an bende baktım, bende de çıkmış hesaptan. Düzenleme: Hesaba girebilmem için sıfırlama yapmam gerektiğini söyledi Discord.
LeqendLash Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 617 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #4 Kontrol ettim, bende de çıkış yapmış. Veri ihlali olabilir.
Aragorn99 Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #5 SamsunLee dedi: Bende de oldu. Genişletmek için tıkla... Ne yapacagız şifremi zaten sıfırladım bir şey yapmalı mıyım?
SamsunLee dedi: Bende de oldu. Genişletmek için tıkla... Ne yapacagız şifremi zaten sıfırladım bir şey yapmalı mıyım?
MuroRado Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.158 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Ankara / Keçiören 16 Mayıs 2024 #6 Bende çıkmamış?
LeqendLash Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 617 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #7 Aragorn99 dedi: Ne yapacagız şifremi zaten sıfırladım bir şey yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bir şey yapmana gerek yok. Discord'un kendi problemi bu. Bir gün biryerden patlak verecekti zaten. Daha doğrü dürüst açılamayan bir uygulamaydı.
Aragorn99 dedi: Ne yapacagız şifremi zaten sıfırladım bir şey yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bir şey yapmana gerek yok. Discord'un kendi problemi bu. Bir gün biryerden patlak verecekti zaten. Daha doğrü dürüst açılamayan bir uygulamaydı.
emre_2280 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #8 Şuan biz arkadaşlarla sesteyiz?
SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 839 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #9 Bende valorant oynuyordum discord öyle duruyordu bir baktım hesaptan falan çıkmış çalındı sandımda çalışmamış sadece şifremi değiştirmemi istedi.
Bende valorant oynuyordum discord öyle duruyordu bir baktım hesaptan falan çıkmış çalındı sandımda çalışmamış sadece şifremi değiştirmemi istedi.
LeqendLash Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 617 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #10 Jazeel dedi: Şu an bende baktım, bende de çıkmış hesaptan. Düzenleme: Hesaba girebilmem için sıfırlama yapmam gerektiğini söyledi Discord Genişletmek için tıkla... Saldırı yapılıyor galiba.
Jazeel dedi: Şu an bende baktım, bende de çıkmış hesaptan. Düzenleme: Hesaba girebilmem için sıfırlama yapmam gerektiğini söyledi Discord Genişletmek için tıkla... Saldırı yapılıyor galiba.