Discord hesapları nasıl çalınıyor?

Zaten Kaspersky tam tarama yapıyor arka planda, yüzde 36 tamam br iki birşey bulup sildi.

BetterDiscord olduğundan emin misiniz? Pek sanmıyorum.
Evet BetterDiscord çünkü orda plugin yüklemek herkese serbest olduğu için pluginlerin hepsi kontrol edilemiyor ve kötü amaçlı pluginler oluyor. Hesabı çalmasa bile telefon numaranı filan çalabiliyor.

Evet BetterDiscord çünkü orda plugin yüklemek herkese serbest olduğu için pluginlerin hepsi kontrol edilemiyor ve kötü amaçlı pluginler oluyor. Hesabı çalmasa bile telefon numaranı filan çalabiliyor.
Böyle bir şey olabilir, ancak bende 4-5 tane plugin yüklememe rağmen sıkıntısız kullanıyorum. Ve de asıl soru, siz BetterDiscord yüzünden gittiğinden dahi emin değilsiniz.

Böyle bir şey olabilir, ancak bende 4-5 tane plugin yüklememe rağmen sıkıntısız kullanıyorum. Ve de asıl soru, siz BetterDiscord yüzünden gittiğinden dahi emin değilsiniz.
Gitmedi gidiyordu. 2FA kodu geliyordu sürekli sonradan her şeyi değiştirdim öyle. BetterDiscord iyi hoş ama çoğu kişi önermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…