Discord hesaptan sürekli çıkış yapıyor

Müstesna

Centipat
Daha fazla  
Discord çok kastığı için silip tekrar yükledim 2-3 gün önce. Dün sabah bir güncelleme geldi, gelen istekleri vesaire kabul edip güncelleme tuşuna bastım. Güncellemeyi indirdikten sonra Discord hesabından çıkış yapıldığını gördüm. Başıma birkaç kez daha gelmişti bu olay. Anormal bir durum mudur, bilgisi olan var mı?

Discord çok kastığı için silip tekrar yükledim 2-3 gün önce. Dün sabah bir güncelleme geldi, gelen istekleri vesaire kabul edip güncelleme tuşuna bastım. Güncellemeyi indirdikten sonra Discord hesabından çıkış yapıldığını gördüm. Başıma birkaç kez daha gelmişti bu olay. Anormal bir durum mudur, bilgisi olan var mı?
Şifreni değiştirmeyi dene. Beni hatırlaya bas, eğerki hala çıkış yapıyorsa kaliteli bir virüs programıyla taratabilirsin, çünkü hesaba başka birisi bile girse hala daha açık kalıyor sendeki hesap.

Virüs programıyla tarat virüs bulursa detayını ver + şifreni değiştir yeni bir hesaba geç olmazsa Discord'u silip yükle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı