emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 25 Mayıs 2019 #1 Bazı yayıncılarda, youtuber'larda görmüştüm Discord hırkasını. Açıkcası baya hoş duruyor Ama sadece partnerlerine veriyorlarmış galiba. Acaba ben legal veya illegal yollardan partnerleri falan olmadan bir şekilde sahibi olabilir miyim bu hırkanın?
Bazı yayıncılarda, youtuber'larda görmüştüm Discord hırkasını. Açıkcası baya hoş duruyor Ama sadece partnerlerine veriyorlarmış galiba. Acaba ben legal veya illegal yollardan partnerleri falan olmadan bir şekilde sahibi olabilir miyim bu hırkanın?
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 25 Mayıs 2019 #2 Page Not Found | Discord merch.discordapp.com Bu ürünlerden biri mi? Galiba Amazon üzerinden ödeme yapabiliyorsunuz.
Page Not Found | Discord merch.discordapp.com Bu ürünlerden biri mi? Galiba Amazon üzerinden ödeme yapabiliyorsunuz.
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 25 Mayıs 2019 #3 marcel'o dedi: Page Not Found | Discord merch.discordapp.com Bu ürünlerden biri mi? Galiba Amazon üzerinden ödeme yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler
marcel'o dedi: Page Not Found | Discord merch.discordapp.com Bu ürünlerden biri mi? Galiba Amazon üzerinden ödeme yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler
Peytu Yoctopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #4 Ben bulamadım Amazon'da bulduysanız link bırakabilir misiniz?