Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.086 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 1 Temmuz 2022 #1 İyi sosyaller, önereceğiniz ayarları bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2022
O OSEDION Centipat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #2 Elweald dedi: İyi sosyaller, önereceğiniz ayarları bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Gelişmiş ayarlarda donanımsal ivme gibi bir ayar vardı onu kapatmanız lazım isminden tam emin değilim.
Elweald dedi: İyi sosyaller, önereceğiniz ayarları bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Gelişmiş ayarlarda donanımsal ivme gibi bir ayar vardı onu kapatmanız lazım isminden tam emin değilim.
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #3 Ayarlar > erişilebilirlik kısmında "Azaltılmış Hareketlilik'i Etkinleştir" seçeneğini kullanabilirsin.
Ayarlar > erişilebilirlik kısmında "Azaltılmış Hareketlilik'i Etkinleştir" seçeneğini kullanabilirsin.
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.086 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 1 Temmuz 2022 #4 Kaos5801 dedi: Ayarlar > erişilebilirlik kısmında "azaltılmış hareketlilik'i etkinleştir" seçeneğini kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Açayım mı kapatayım mı?
Kaos5801 dedi: Ayarlar > erişilebilirlik kısmında "azaltılmış hareketlilik'i etkinleştir" seçeneğini kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Açayım mı kapatayım mı?
O OSEDION Centipat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #5 Elweald dedi: Açayım mı kapatayım mı? Genişletmek için tıkla... Gelişmiş ayarlardan Donanımsal ivme dediğim gibi kapatırsan büyük performans artışı oluyor bildiğim kadar.
Elweald dedi: Açayım mı kapatayım mı? Genişletmek için tıkla... Gelişmiş ayarlardan Donanımsal ivme dediğim gibi kapatırsan büyük performans artışı oluyor bildiğim kadar.
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #6 Elweald dedi: Açayım mı kapatayım mı? Genişletmek için tıkla... Sende zaten kapalıdır. Aç