Yakazan Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #1 Discord'da hoş geldin ekranını değiştiremiyorum. Devre dışı bırakamıyorum rica etsem yardım edebilir misiniz nasıl düzelteceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2023
Discord'da hoş geldin ekranını değiştiremiyorum. Devre dışı bırakamıyorum rica etsem yardım edebilir misiniz nasıl düzelteceğim?
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.764 Makaleler 19 Çözümler 28 10 Nisan 2023 #2 Kuş kadar İngilizcem var, bu aralar sunucularda yeni bi hoşgeldin ekranı falan var kendime göre kanallarını seçiyorsun. Sanırım onu ayarlaman lazım. Anladığım kadarıyla geçici olarak devredışı.
Kuş kadar İngilizcem var, bu aralar sunucularda yeni bi hoşgeldin ekranı falan var kendime göre kanallarını seçiyorsun. Sanırım onu ayarlaman lazım. Anladığım kadarıyla geçici olarak devredışı.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 10 Nisan 2023 #3 Yakazan dedi: Discord'da hoş geldin ekranını değiştiremiyorum. Devre dışı bırakamıyorum rica etsem yardım edebilir misiniz nasıl düzelteceğim? Eki Görüntüle 1735366 Genişletmek için tıkla... Şuanda bakım gibi birşeyde olduğu yazıyor.
Yakazan dedi: Discord'da hoş geldin ekranını değiştiremiyorum. Devre dışı bırakamıyorum rica etsem yardım edebilir misiniz nasıl düzelteceğim? Eki Görüntüle 1735366 Genişletmek için tıkla... Şuanda bakım gibi birşeyde olduğu yazıyor.
Kronos51 Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #4 OnurOfc dedi: Şu anda bakım gibi birşeyde olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Benim 2 sunucum var birinde aktif diğerinde devre dışı? Bakımda olsa hepsinde devre dışı olması gerekmez mi?
OnurOfc dedi: Şu anda bakım gibi birşeyde olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Benim 2 sunucum var birinde aktif diğerinde devre dışı? Bakımda olsa hepsinde devre dışı olması gerekmez mi?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 11 Nisan 2023 #5 Kronos51 dedi: Benim 2 sunucum var birinde aktif diğerinde devre dışı? Bakımda olsa hepsinde devre dışı olması gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Hoşgeldin ekranını değiştirmek aktif değil diyor zaten hocam. En üstü okur musunuz?
Kronos51 dedi: Benim 2 sunucum var birinde aktif diğerinde devre dışı? Bakımda olsa hepsinde devre dışı olması gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Hoşgeldin ekranını değiştirmek aktif değil diyor zaten hocam. En üstü okur musunuz?
HYasin01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #6 Arkadaşlar ben bu aralar PUBG , Warzone vs oynuyorum Discord'da bu kanallara nasıl katılabilirim ? Dipnot; Discord'da yeniyim.
Arkadaşlar ben bu aralar PUBG , Warzone vs oynuyorum Discord'da bu kanallara nasıl katılabilirim ? Dipnot; Discord'da yeniyim.
Kronos51 Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #7 OnurOfc dedi: Hoş geldin ekranını değiştirmek aktif değil diyor zaten hocam. En üstü okur musunuz? Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama diyorum ki sunucularımdan birinde aktif.
OnurOfc dedi: Hoş geldin ekranını değiştirmek aktif değil diyor zaten hocam. En üstü okur musunuz? Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama diyorum ki sunucularımdan birinde aktif.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 12 Nisan 2023 #8 Kronos51 dedi: Biliyorum ama diyorum ki sunucularımdan birinde aktif. Genişletmek için tıkla... Şu yukarıdaki kutuyu okur musunuz? Şuanlık devre dışı ama üyelerinize gösterilmeye devam edilecek diyor.
Kronos51 dedi: Biliyorum ama diyorum ki sunucularımdan birinde aktif. Genişletmek için tıkla... Şu yukarıdaki kutuyu okur musunuz? Şuanlık devre dışı ama üyelerinize gösterilmeye devam edilecek diyor.
Kronos51 Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #9 OnurOfc dedi: Şu yukarıdaki kutuyu okur musunuz? Şu anlık devre dışı ama üyelerinize gösterilmeye devam edilecek diyor. Genişletmek için tıkla... Tamam boş verin siz anlamıyorsunuz dediğim şeyi, yorumunuz için teşekkürler.
OnurOfc dedi: Şu yukarıdaki kutuyu okur musunuz? Şu anlık devre dışı ama üyelerinize gösterilmeye devam edilecek diyor. Genişletmek için tıkla... Tamam boş verin siz anlamıyorsunuz dediğim şeyi, yorumunuz için teşekkürler.