Discord için 300 TL mikrofon önerisi

Yer
Mordor
Merhaba, Cloud II kulaklığımın mikrofonunun bozulmasıyla yeni bir mikrofon arayışına girdim ve bu bütçede Dexim DMK7722 dışında beni tatmin eden ürün bulamadım.

BM800 önermeyin lütfen, Phantom Power almayacağım ve gördüğüm kadarıyla Phamtom Power'sız BM800 Dexim DMK7722'den daha kötü.

Bütçem 300 liranın üstüne çıkamaz.

Merhaba, Cloud II kulaklığımın mikrofonunun bozulmasıyla yeni bir mikrofon arayışına girdim ve bu bütçede dexim DMK7722 dışında beni tatmin eden ürün bulamadım.

BM800 önermeyin lütfen, Phantom Power almayacağım ve gördüğüm kadarıyla phamtom Power'sız BM800 dexim dmk7722'den daha kötü.

Önermeyin demişsin fakat Phantom Power'lı BM800 gayet güzel ses veriyor 300TL altında BM800'den başka mikrofon da yok adamakıllı.

Gayet iyi ses verdiğini biliyorum da Phamtom'un fiyatından haberdar mısınız?

1 hafta önce almayı düşünüyordum BM800 ile beraber 350TL'di :D 500 olmuş dolardan hızlı yükseliyor Cloud 2 mikrofonu çıkabiliyor tekrar mikrofon almak mantıklı değil mi?

Kulaklığın kendi mikrofonunu neden almıyorsunuz?
Kablosunda sıkıntı var ve garantisi yok ürünün, teknik servise para vermektense yeni bir mikrofon alırım diye düşündüm.
1 hafta önce almayı düşünüyordum BM800 ile beraber 350TL'di :D 500 olmuş dolardan hızlı yükseliyor Cloud 2 mikrofonu çıkabiliyor tekrar mikrofon almak mantıklı değil mi?
2-3 hafta önce 60 lira gibi bir fiyata Cloud II mikrofonu aldım fakat çalışmadı ve sorunun kabloda olduğunu anladım çünkü kablo ile oynadığımda mikrofon 1-2 saniye gidip geliyordu.

İşin ilginç yanı kulaklık ve mikrofunun kablosu aynı ama kulaklık çalışıyor mikrofon çalışmıyor :D

Kablosunda sıkıntı var ve garantisi yok ürünün, teknik servise para vermektense yeni bir mikrofon alırım diye düşündüm.

2-3 hafta önce 60 lira gibi bir fiyata Cloud II mikrofonu aldım fakat çalışmadı ve sorunun kabloda olduğunu anladım çünkü kablo ile oynadığımda mikrofon 1-2 saniye gidip geliyordu.

İşin ilginç yanı kulaklık ve mikrofunun kablosu aynı ama kulaklık çalışıyor mikrofon çalışmıyor :D

Kulaklığı elden çıkarıp elinizdeki parayla yeni bir kulaklık alabilirsiniz zira 300TL'ye alcağınız mikrofon kaliteli olmayacak + kulaklığın mikrofonu kadar rahatta olmaz.

Cloud II kulaklığımı severek kullanıyorum ve mikrofonu bozuk olan bir Cloud II'ye çok fazla para verileceğini de sanmıyorum o yüzden satmayacağım.

Kulaklık mikrofonları genel olarak çok kaliteli değiller aslında, bu bütçede bile olsa harici mikrofonların daha iyi olacağını düşünüyorum. Konuda bahsettiğim Dexim DMK7722'nin sesi testlerde gayet temiz çıkıyor gibi geldi bana, onun hakkında bir düşünceniz var mı?

Merhaba, Cloud II kulaklığımın mikrofonunun bozulmasıyla yeni bir mikrofon arayışına girdim ve bu bütçede Dexim DMK7722 dışında beni tatmin eden ürün bulamadım.

BM800 önermeyin lütfen, Phantom Power almayacağım ve gördüğüm kadarıyla Phamtom Power'sız BM800 Dexim DMK7722'den daha kötü.

Hocam aynı durumdayım. Ne yaptınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı